hög midja + cheap monday = sant

Har precis ätit frukost med mamma.. sitter och dricker mitt jordgubbs te i min we hoodie och mjukisbyxor.. ska snart gå ut och gå. skulle joggat, men min höft är inte bra idag alls. måste verkligen göra mina övningar ikväll. vart lite slarvig med dom.

det är helt dött ute idag.. när man tittar ut genom fönsteret är det ingen som är där. eller kan det vara att det är lördag och alla sover? :p mulet är det också. tittar inte solen fram så blir det nog ingen sola idag :/ vi får se. ska iallafall skicka tillbaka mjukisbyxorna från hm och byta dom.

jag är riktigt knäpp, men jag vill att hösten ska komma nu. vill kunna sätta på mig mysiga stickade koftor och halsdukar och mössa. men nu tror jag att värmen kommer komma snart igen.. jaja (: tänk va mysigt sen när julen kommer. då ska vi bygga snögubbar och göra snölyktor... okej jag är knäpp (:

jag försöker hitta ett par cheap monday jeans på tradera.. men jag vågar aldrig köpa några, vet att stl på dom jeansen är så konstiga. nån som vet vad man ska ha för stl i sånna jeans om man har 28/32 i vanliga jeans?
blir nog att jag åker till stan sen när baby är ledig och provar ett par. funderar på dom som har hög midja. är inte alls förtjust i höga midjor, men dom är faktiskt fina på nått underligt sätt ^^

fick hem bla den här från ellos i förrgår den är jättefin, finare än på hemsidan. den blir fin att sätta upp på nån vägg sen (: sen beställde jag fyra st sånna här fast röda, tydligen slut nu... som gav ett skitmysigt ljus ifrån sig, me like.

nu ska jag dricka upp mitt te och sen gå ut och gå. puss (:

image1118
bilden är lånad av elin.


Kommentarer
Postat av: Lisa

Det låter ju toppen med kjolen! :)
Oh, jag är dålig på sånt.
Kan du inte komma med något förslag på ett rimligt pris :P?
Mums! Lyckost med kameran!
Ha det så bra, kramar ;)

2007-08-04 @ 15:10:39
URL: http://lisaplace.blogg.se
Postat av: Clara

Åhhh, jag längtar också till julen!

2007-08-04 @ 17:40:40
Postat av: fanny

clara, julen måste vara den mysigaste årstiden,helt klart (:

2007-08-04 @ 18:20:54
URL: http://pinkpills.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback