ramlösa och banan.

sitter och äter en banan och dricker ramlösa.. fattar inte att jag tyckte att vatten var äckligt innan.. nu är jag så gott som beroende av det! har dammsugit och röjt undan här nyss också. va aktiv jag var helt plötsligt då ^^ alex kommer hem snart och då ska vi laga hemgjorda piroger och sen blir det film och banana splitt, muma.

jag och mamma har suttit på en filt i parken hela dagen och njutit, blev lite för varmt ett tag så vi flyttade in till skuggan och låg och läste, mysigt. sen gick jag till konsum och köpte varsin kyckling sallad med feta ost och lite frukt som vi åt till lunch.. helt plötsligt ringde mitt alarm på mobilen och jag fick panik och stressade hem för att bjud på en auktion åt carro. gillar inte alls att sitta och bjuda i sista sekunden, man blev helt skakig, haha. men vad gör man inte för sina söta vänner ^^ hon vann den iallafall så det var ju bra (:

imorgon har jag och älsklingen avbokat våra planer att åka till kista och utnyttja vårat pressentkort på åhlens som vi fick i förlovnings pressent av hans föräldrar.. men vi ska bara ta och köpa varsin dricka och sätta oss och mysa någonstans och bara umgås. mys!

jag har lite huvudvärk så ska ta en alvedon och lägga mig i badet innan alex kommer hem.



Kommentarer
Postat av: Carro

Tack gumman, du är bäst :)

2007-08-05 @ 22:53:48
URL: http://unikochspeciell.blogg.se
Postat av: fanny

carro, ne du är <3 :)

2007-08-05 @ 23:02:11
Postat av: Jollan

Åå, va fin blogg du har!

2007-08-06 @ 15:07:43
URL: http://jollanlovescarola.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback