17 december

Idag är det en vecka kvar tills julafton. den mysigaste dagen (enligt mig) på hela året. och alla andra dagarna innan julen också med allt julbak, julpyssel och glöggdrickande. julen är helt klart min favorit årstid. jag älskar att ha stora mysiga koftor på mig och halsduk, jag älskar att det är mörkt ute så man kan tända massa ljus, allt är bra med julen. den här julen är extra mysig för vi ska ha julafton här hemma med våra familjer. det är så underbart att dom kommer överens och vi bestämde att vi får äran att hålla i den stora dagen. samtidigt som jag får lite smått panik att jag inte ska hinna med allt. (det är jag som håller i julaftontyglarna här hemma) så känns det ändå som allt jag har helt okej koll på läget (: alla dagarna går efter planerna och idag har vi varit på ikea och inhandlat guldljus som ska stå på bordet på julafton, flera röda mini ljusslingor som ska ligga på bordet och ute vid den uppdukade maten i köket. stora planer med dukningen. ni fick ju se ett litet smakprov förut.. men det klara resultatet får ni se den 23/12.. ska nämligen duka dagen innan, så slipper jag tänka på det på julafton! vi handlade massa glitter, guldpaket som ska ligga på var och ens tallrik på julen med varsin namnlapp på. gud va fiffligt va :P ibland är jag glad att jag gick dekoratörutbildningen.. man har miljoner ideér i huvudet. sen är grejen att man ska ha råd också (; föresten är det 50% på alla ikeas julsaker. passa på (:



Kommentarer
Postat av: Malin

Hej igen! Tack för dina snälla kommentarer på min blogg! :) Kul att du gillar bloggen. Värmeljuslyktorna är köpta på IKEA. Det cerise var i et tpaket tillsammans med orange. Det fanns även turkos & grönt har jag för mig. Frågan är vilken grön färg du menar?

Lycka till med pengasparningen til lsoffan. Ni får väl önska lite pengar i julklapp till den? ;) Mvh Malin

2007-12-17 @ 21:08:20
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se/
Postat av: fanny

malin: tack så mycket själv :) så snällt att du svarar. det är inte alla som gör det tyvärr. jag letade lite på ikea, men hittade dom inte. undra om dom kanske slutat sälja dom. jättefina var dom iallafall (: trodde faktiskt att dom var från nått "finare" ställe som mio eller så :D tack, det ska bli kul att spara.. för då vet man att man sparar till någonting man verkligen vill ha :) frågade och dom kommer inte sluta sälja den. så vi har ju tid på oss :D fast helst av allt vill vi ju ha den NU :P

2007-12-17 @ 22:51:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback