Godkväll.

har haft en jättebra dag idag (: vaknade vid halv tolv och åt frukost med älskling. sen duschade vi och klädde på oss och åkte till kungenskurva. hann med besök på hemtex, mio och ikea. köpte dom här bordslamporna som vi ska ha på databordet, var lite inne på två sånna här, men dom kändes för små. den här vägglampan som älsklingen har moterat upp över sängen nu. blev jättebra ljus! ska bli mysigt att läsa och se ordentligt ikväll. sen var det utförsäljning på alla julsaker så vi köpte en ljusslinga med vita stjärnor. 19 kr..! och en sån här till mamma, hon önskade sig en sån i julklapp, och nu reade dom ut dom för 19 kr. så vi åkte förbi och gav henne den (: tyvärr var alla trådkorgarna slut :/ så det får vi ta nästa gång. överkastet var också slut. tyvärr. fast vi vet vilket vi vill ha nu, det blir inte det vi hade tänkt.. tyckte tyget kändes skumt. så det här blir det (:

håller på att laga thaimat. blir med kycklingfileér och jasminris. mums. magen kurrar. blev en sen middag idag.. vi åkte till ica maxi och handlade mat tills imorgon. helena och joakim kommer hit och firar nyår med oss (: mys! så det blir oxfilé, potatisgratäng, vitlökssmör och beaneisås.. till efterätt blir det hemgjordglass i citroner. gott! ikväll ska vi även lyxa till det med vaniljglass och färsk annanas som vi köpte igår och mysa (: älsklingen jobbar på dagen imorgon och ska upp halv sex, så det blir nog ganska tidigt i säng.

lite bilder på lampan också. har fönat sladden med hårtorken så nu är den rak och fin (: och jag har köpt nya vita franspaneler, dom vi har nu är på tok för korta ^^

nu är maten klar! puss!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback