h&m paket & 1.5 års-firande.

idag fick jag ett paket från h&m stort var det och det var bra (: för där i låg nämligen massa julklappar som jag köpt tidigare. varit lite nervös att dom inte skulle komma innan jul. men det var tur att dom gjorde det (: sen fick jag även hem lite kläder till moi. hade beställt och köpt dom sakerna för jättelängesen men nu kom dom (: kul.

här är det jag fick hem:



de två sista fick baby (: inte i julklapp utan bara för att han är bäst. kavajen från hm's julkampanj och en mysig jacka med pilefoder.

nu ska vi fira våran 1.5 års dag med god miggag bestående av potatisgratäng, kött och cola och chockladpudding med vispad grädde till efterätt. det fanns inte jordgubbar ): så ska vi tända en brasa och mysa (: ♥

ha en fin kväll. det ska vi ha (: puss & kram.



Kommentarer
Postat av: Patricia

Haha, min fästman och jag firar 16 månader idag den 7e
också. :) Grattis! Ni verkar ha det mysigare än vi, min kille har jour på jobbet och var tvungen att åka ifrån mig.. Lite trist. Hoppas ni har det mysigare. :)

2007-12-07 @ 23:03:25
URL: http://smokingcankill.blogg.se
Postat av: Marielle

Å vad kul med nya kläde och du den där lejonguula kappan vill jag oxå ha*avis*. Men bara bebis kommit ut(13jan) så ska jag köpa nya kläder med för köpa massa kläder som gravid är bara bortslängda pengar då man inte kan ha dem sen.

2007-12-10 @ 07:54:28
URL: http://donnadeluxe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback