myskväll med spa <3

har haft en skit mysig kväll. är sådär mysigt seg i kroppen. vi har haft hemma-spa här (: gjorde lermask från lush, hårinpackning, fotskrub, badade med badbom och hade massa levande ljus. så nu känner vi oss som nya människor (: sen skyndade vi oss på efter badet och klädde på oss myskläder och tog med oss våra duntäcken in i vardagsrummet och har suttit i soffan och myst och tittat på EKG och CSI NY. mysig kväll med andra ord.

sitter och kollar efter julkallar på internet. är inne på inreda och kollar. funderar på att köpa två sånna här till mamma, belgisk chocklad, som man häller i varm mjölk så blir det varm chocklad (: mamma älskar varm chocklad och varför inte ge bort lite lyxig chocklad? ska köpa en Choc Milk  och en Hot Choc Dark. det blir hon nog glad för (:

hittade en jättefin sak åt alexander också. så den ska jag köpa hem. så nu ska jag fixa lite på nätet med julklappar och sen ska v fika och sen gå och lägga oss och läsa och sova! imorgon vid tre kommer gumman hit (: wiih! saknat henne!

puss!

image3082



Kommentarer
Postat av: Helena

LÄNGTAR!!!!!

2007-12-03 @ 23:24:59
Postat av: Malin

Vad kul att du lämnade ett spår i min blogg! Hoppas du fortsätter att kika in:) Kram!

2007-12-04 @ 10:41:51
URL: http://carlssonkarlsson.blogg.se
Postat av: Marielle

Fin bild! Och det till din mamma tror jag är jätte bra om hon verkligen gillar varm choklad och få lite lyxkänsla dessutom:D!

2007-12-04 @ 11:35:42
URL: http://donnadeluxe.blogg.se
Postat av: Kaikjersti

Hm... This is really fresh idea of the design of the site! I seldom met such in Internet... Good Work!

2009-09-07 @ 08:21:14
URL: http://kaikjersti.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback