veckoschema.

ska timme för timme fylla i vad jag gör varje dag för att se om jag gör någonting vettigt (; en bra sak tycker jag. än sålänge har jag 14-15: varit hos min psykolog. 15-16: åkte till centrum och gick och fönster shoppade med alexander och bestämde vad vi ska köpa till alex pappa i julklapp (: handlade nudlar! 17-18: ja nu sitter jag ju vid datan ^^ ska snart värma på lassagnen från i förrgår. gott!

iallafall., idag hos min psykolog så pratade vi om mitt kommande år. det ser bra ut. ska börja arbetsträna nu och sen hjälper dom mig ända ut i studierna och arbetslivet. precis vad jag behöver, en spark i arslet! (; känns så bra! jag längtar och han tycker att mina drömmar, mål och framtidsplaner låter mycket bra! jag med!

håller på med årskalendern till älsklingen nu i ps. men ska gå och värma på maten nu. är hungrig. julkalendern börjar om 40 min också. så det blir nog middag framför tvn (: sen extreme home makover kl 20. så ska vi gå upp på vinden och hämta våra tjocka duntäcken också (: mysigt. nu har vi tunnare duntäcken. sen blir det popcorne och mys ikväll med film! ska hinna med ett mysigt bad också. fick rosa badbomber som luktar jordgubb av älsklingen i min kalender (: han fick vantar ^^ så bad med levande ljus blir det också! blir skönt, har ont i magen idag. mensvärk ):

imorgon kommer ju helena hit ♥ och sen har vi tvätttid på kvällen från 18-22. skönt. jag har inget att sätta på mig! på onsdag på kvällen jobbar alexander och jag ska hem till mamma och ha myskväll och äta pizza och kolla på film (: så ska vi julpynta hos henne. hon har väntat med det för att jag ska få fixa det :$ är hon inte snäll så säg!

nu blir det maat (: puss.
image3081


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback