<3

har suttit hela morgonen och ringt runt i olika vetrinärer. gad va dyrt det ska vara då ^^ dyrt med djur. måns fick in någonting i ögat igår så jag tog ut det med en fuktig bumullstuss, och idag var det rött :( så nu ska vi in på måndag och få ögon salva! så han blir bra igen.. haha hur länge har jag haft honom? sen i måndags, min tur det där :p jaja.
ringde också till h&m trend, och hängde undan en jättesöt klänning som jag ska köpa idag :) eller inte jag, jag får den av baby. han är den snällaste av dom snällaste. kommer bilder senare ikväll, för den ska jag minsann ha på mig ikväll hos helena och joakim :) blev glad att det fanns en kvar.. det var den sista av fyra hm butiker jag ringde till som hade den i min stl. så nu hänger den där och väntar på mig ^^

satt och kikade på blocket också.. har hittat ett köksbord som vi ska köpa! http://www.blocket.se/vi/12281821.htm?ca=11_s vi får det för 400, det är ett mycket bra pris ^^ så ska vi inte ha det så högt upp utan sänka det som ett vanligt bord och ha våra vita "myran" stolar till :) så det ska vi åka och hämta nu innan vi ska på middag hos helena. :)

bjöd på ett par marrimekko grytlappar på tradera igår, det blir fint att ha i köket :)

nu ska jag duscha, klä på mig, väcka min trötta älskling som jobbat natt och sen åker vi :) puss!

 





Kommentarer
Postat av: Ragnareira

Very nice site. Will sure visit again.

2009-05-26 @ 12:34:05
URL: http://ragnareira.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback