and he always will be.

Nu är jag påväg i säng. det blev inte alls mycket bloggande idag som jag planerat. men det har iallafall varit en mycket lyckad kväll. jag och mamma tog tag i lägenheten och storstädade, så skönt att det är rent, man riktigt njuter av att vara här nu. skurade allt från golv till tak, haha. glänser och lukar ajax överallt. underbart. sen gick vi ner till videobutiken, hyrde en film, satt oss med varsinn kopp te och tittade. sen gjorde mamma pannkakor till oss, hur gott som helst (: sen kom mammas ex peter och vi har suttit heeela kvällen, flera timmar och bara pratat och gråtit, tror det var första gången jag såg honom gråta. han förklarade för mig att han alltid sett mig som sin dotter.. och att höra dom orden från någon som betyder så mycket för en.. det går inte att förklara. speciellt inte när jag aldrig haft en pappa själv. det samtalet var bra att ha. jag behövde det. tack. jag är fruktansvärt glad över att han vart som min "pappa" iallafall sen jag var 8 år.. guld värt.

nu sitter jag här, har varken hunnit duscha efter vi städade eller nått sånt. undra om man kan ta en snabb dusch innan jag går och lägger mig? hrm.. jaja.

imorgon ställer jag klockan och går upp och fyller på min sportflaska och går ut och går. minst en timme, rask takt. jopp. sen ska jag och älsklingen åka till ikea och kolla efter den där hyllan som vi vill ha och köpa kattmat. sen vid fem ska vi till en kiropraktor i upplands väsby och reda ut våra ryggar. har haft sjukt ont i ryggen sen vi tältade på bilsemetern :/ aj. så det ska bli skönt. sen ska vi verkligen bara mysa och ta hand om varandra, snacka om att vi har saknat.

har god lust att sätta mig och titta på ett avsnitt av sex and the city.. men men.. kanske kan titta i sängen :P vi får se.

hörs imorgon, natti natt ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback