nya gympisar

Idag/kväll har jag och älsklingen varit i kista och shoppat, gått på restaurang och simpsons filmen ^^ mysig dag, helt klart. hann till och med en fika mellan alla affärer. jag hittade mina gympaskor på rean ^^ nedsatta från 699 till 299. wii. rosa och vita adidas, skit sköna att gå och springa i. så nu kommer det bli bättre när jag är ute och går (:  yogamattan var slut, så den ska jag kika efter imorgon när vi är i farsta, jag helena och tessan ska dit imorgon. den som shoppade mest idag var alex (: han hittade massa fina kläder. han är så söt :D 'kan jag ha den här, är det här fint' (: aww.

jag är trött nu, så jag vill egentligen bara sova... men nu måste jag packa massa tradera paket, tråkigt :p men ett måste (:

på fredag ska vi till uppsala och gå på secound hand butikerna vi aldrig gjorde på våran bilsemester. ska bli kul. satt och letade upp massa andrahands butiker där som vi ska besöka bla: skattkammaren, helping hand, klädkammaren mm. sen blir det restaurang besök också (: älsklingens kusin som kommer från uppsala tipsade om den här restaurangen.

vi hörs imorgon (: puss!

   



Kommentarer
Postat av: carin

supersöta :D

2007-07-31 @ 00:29:14
Postat av: Marielle

verkligen söta. vill oxå ha:P!

2007-07-31 @ 12:02:31
URL: http://donnadeluxe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback