today

har nyss städat här, blev fint :) och håller på att tvätta. skönt, vi hade en del tvätt som stod och skräpade... typ 6 ikea kassar :/ jaja, lätt överstökat, så har jag ju baby som sällskap också :)

imorse, eller ja vid ett kom tessan hit och överaskade med en stor bukett blommor och ett jättefint kort :D jag blev jätteglad! i kortet stod det 'vänner som du, är svåra att finna'  sen hade hon skrivit själv ' tack för att du finns fanny. jag älskar dig. puss puss din tess'  vilken överaskning :D perfekt start på dagen (: tack gumman ♥ ska lägga upp bilder på blommorna och kortet såfort batteriet till kameran är färdig laddat.

sen så gick jag och tessan ner till huddinge centrum och fikade på castello och pratade en massa, gick runt i affärer och jag fyndade en del på rean.. två st benvärmare, gråa och grå/svart randiga, ett par leggings, en jeansklänning, guld ballerinaskor och ett hårband (: sen hämtade älsklingen mig så åkte vi och kikade på ett litet hus.. kaaanske ska flytta dit. det var verkligen sött! men som sagt, det lutar mer åt att vi bor i huddinge. har tills imorgon att bestämma oss. men huset var verkligen mysigt.. ganska små rum dock.. men iallafall. söt trädgård med en liten damm, grillstad, potatisland, stenmur, öppenspis inne, iih.. det känns som det är på landet, rött hus med vita knutar ^^,  men det ligger 20 min från älsklingen jobb. fem i hyra.. 55kvm. ja det tåls att tänka på! jopp.

sen åkte vi till kista gallerian och in på löste affären och luktade på alla teér vi bara hann med innan det kom in en massa folk där. fick iallafall med oss jordgubbste, vaniljte, citronte, mammasmirakelte, earl grey blåblomste.. fylla på i te bukarna ska jag göra snart. gick iallafall runt där och myste ett tag.. åkte hem och åt lassagnen som blev över från igår och nu väntar vi på att maskinerna ska bli klara (:

snart ska vi äta varm ostkaka med vispad grädde och jordgubbs sylt, mumma (:

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback