anna ternheim.

igår fick jag anna ternheims första skiva av liv. sitter och lyssnar på den. gud. my secret. nr nio. mysig. fick ett par mossgröna stickade tummvantar med fleecefoder också. dom var jättemysiga. blev jätteglad. ♥ skämma bort mig sådär ^^

håller på med middagen, blev lite sent eftersom vi körde hem helena. haft en jättemysig dag. vi var nere i centrum och köpte lite till alex julkalender. hittade jättefina ljusfat i guld för 20 kr st också.. har ett likadant i sovrummet i guld från indiska. dom ska vi ha som uppläggningsfat på julafton. sen köpte jag röda och rödglittriga julgranskulor som ska ligga på bordet där vi ska ha all mat på julafton. det kommer bli så mysigt. på ullared lär det ju finnas mängder med julprylar. om nio dagar åker vi.

ikväll blir det middag framför tvn, skumbad med levande ljus, mysa, äta chips och dipp och sen åka till mamma och klippa henne. sen ska jag försöka komma i säng i tid ikväll. det är alltid lättare när alex är hemma.. annars fastnar jag bara framför datan eller tvn. så ska jag ställa klockan tidigt imorgon också. ska hjälpa mamma hemma hos sig med mat, städa och fixa fint.

hoppas ni får en mysig fredagskväll. det ska jag ha. ♥

image2672



Kommentarer
Postat av: Marielle

Anna Ternheim är en av mina favoriter med:).

2007-11-09 @ 22:54:33
URL: http://donnadeluxe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback