banan milkshake och tjejkväll

jag behöver knappt någon sömn. det har jag förstått nu. men nu är jag påväg i säng. ska läsa och ringa alex och säga godnatt.

så vad har hänt i kväll då? (: jo, jag och liv var ute på en kvällspromenad i 2,5 timme. tiden bara rusade iväg. jag tappade min vante och vi fick gå tillbaka en bra bit för att hitta den ensama vanten som låg och frös på marken. tur att vi hittade den (: gick och pratade och andades frisk luft. mysigt!

sen åkte vi hem, kokade tevatten, men kom på att vi ville ha banan milkshake så vi åkte till okq8 och köpte bananer, glass och mjölk hade vi hemma. så gjorde vi milkshake som var gott och satt och pratade. det är svårt att säga hej då. så vi satt nog och sa hej då i en halvtimme i hallen. ts.

mysig kväll, tack gumman!

imorgon kommer helena hit vid två, halv tre. vi ska åka till stan. jag fick sängstommen såld, våran gamla alltså. mamma ska bara ha madrassen, så nu har jag tjänat 1500 kr (: skönt! extra pengar är inte helt fel. imorgon ska jag hitta resten av alex små pressenter till hans julkalender! jag har tio saker till att hitta. det kan ju inte vara så jättesvårt! :P några tips?

efter stan ska vi åka hem och ha myskväll, äta, massage, film, ansiktsmasker och middag. så sover hon här. sen på lördagen ska jag fota hennes systers dotter i hennes dopklänning. fotojobb! kul (: alex kör oss dit, så snäll. sen blir det nog bara myskväll med alex ♥

nu ska jag som sagt komma i säng! sov så gott! puss&kram.

image2903



Kommentarer
Postat av: Anonym

finns inget bättre än dinkens milkshake =)

2007-11-23 @ 03:43:09
URL: http://sjukdom.blogg.se
Postat av: evamy

åh nu blev ja ju sugen på milkshake!

2007-11-23 @ 04:36:34
URL: http://evamys.blogg.se
Postat av: Surra

Gud, så skönt du verkar ha haft de. Jag måste nog köpa ett par nya vantar snart. Haha.. men ha en bra fredag i alla fall :)

2007-11-23 @ 19:16:51
URL: http://www.surraworld.tjejsajten.se
Postat av: Surra

Jag har föressten skrivit om din blogg på min sida.. bara så du vet!

2007-11-23 @ 19:18:30
URL: http://www.surraworld.tjejsajten.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback