hemma!

nu har vi varit iväg och handlat katt och hundmat. massa räkningar som dragits och mobilräkningen var högre än vanligt så det kändes inte alls någe kul att slänga ut nästan tusen kr på mat.. men det är ju ett måste! får snåla den här månaden. isch va tråkigt. men men. så blir det ibland. hyran och maten är betalad iallafall och alla räkningar. nu har jag så att jag precis klarar mig tills nästa "löning" ibland är det tråkigt att vara vuxen! ^^

stannade på maxi stormarknad och köpte den där vita julstjärnan med guldglitter för 29:90, ett bra pris. blir nog jättefin inne i sovrummet. handlade en grilladkyckling också. ikväll ska vi ugnsrosta grönsaker, lök, paprika, tomat, aubergine och massa annat gott. ha klyftpotatis och grillad kyckling till. det är gott det (: mamma kommer på middag också. var ett tag sen hon var här och åt, så det ska bli trevligt.

nu ska vi sätta igång att storstäda. verkligen storstäda! ska bli så skönt, har inte hunnit med det på flera dagar. ska börja med att gå ner till grovsopporna och lämna lite skräp och sen plocka iordning allt och städa! skulle åkt till ann idag och firat hennes morfar men det kommer vi inte hinna :( men gumman vi får ta det en annan dag, fika allihopa! det hade vart så kul att träffa din familj igen.

nu ska jag filma dagens outfit som jag lovade. hihi (; så senare lägger jag upp filmklippet! håll ögonen öppna ^^

image2922



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback