Indie

underbart väder ute. solen skiner. jag känner mig helt lycklig i hela kroppen. vilken känsla! har suttit på dbtn i två timmar, idag gjorde jag framsteg utan att jag ens visste om det själv. stolt! det var inte alls så svårt att komma upp i morse. skönt snarare. ska bli kul att arbetsträna sen! kan tänka mig att det är på morgonen. sakta men säkert (: det här kommer gå så bra!

tänkte gå till returmakeriet idag.. snart faktiskt. och sen ska jag gå förbi tobak och kolla om jag fått h&m paketet. ta en sväng i centrum, tänkt titta in på hemtex, dom har fått in massa nytt. men jag ska hålla mig till ullared.. söndag åker vi. fifan va mysigt :D bila är så himla mysigt. älskar att sitta och lyssna på musik. oftast blir det winnerbäck eftersom både jag och alle älskar honom. men jag ska bränna en skiva. alla i bilen är så gott som sönderspelade.
ikväll blir det antingen filmkväll och middag här hemma med mig själv. eller så ska jag och liv ut och käka och dricka en öl. vi får se vad det blir. när älsklingen min vaknar ska vi åka och veckohandla.. fast bara för 4 dagar.

jag är helt såld.. Armand Mirpour.. indie så det skriker om det. jag kan inte sitta still.. hela kroppen vill dansa.

image2723
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback