JÄSP!

somnade sent i natt, jag och alex skulle testa bilden på tv:n när vi satt upp list-lysdioderna vi köpte igår.. (dom sattes fast på tvns baksida. iallafall. blev att vi kollade på hela filmen.. tror vi började när klockan var 03 och den var 2,20 lång. sen vart jag hungrig och gjorde nudlar, sund nattmat ^^ och sen låg vi och pratade tills klockan 06 i morse. galet trött. ibland måste man få vara crazy. vi fick iallafall våran filmkväll (:

har precis vaknat.. eller klockan väckte mig, helt död! ska hoppa in i duschen nu och sen ska jag och min morfar iväg till ikea och mio. ska handla. kuul. ringde till mio nyss i kungenskurva och där hade dom alla lamporna vi ska ha. blir ett dyrt kalas, över 2000 kr för 3 lampor, crazy. men men.

nu ska jag försöka komma ur pyjamasen och fixa mig, morfar är här om 45 min. sen efter kungenskurva besöket ska jag hem och hjälpa älsklingen städa här. och sätta upp lampor osv. ikväll ska jag och min mormor ha myskväll med middag och film (: längesen bara jag och hon hittade på nått. det ska bli mysigt! hon kommer vid sex!

hoppas alla får en bra dag, det ska jag ha! puss.

image2563



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback