Måndag!

vilken dag alltså.. har inte ens hunnit duscha. usch. tog och sprutade på mig lite parfym förut, haha. det behövdes..! dagen då.. vaknade vid nio av väckarklockan, gick upp och klädde på mig och åkte till mamma med alex. hos mamma möttes vi upp av morfar och mormor som redan var där. gjorde varm oboy och värmde wienerbröd. tände ljus och packade in lite paket. gick in till mamma och sjöng ja må hon leva (: fikade och grattade henne.

sen åkte vi hem och började rensa ut i gästrummet. shit, det var prylar överallt! det tog aldrig slut heller.. helt galet. jag vet inte hur många vändor till vinden och grovsopporna vi gick. flera hundra ^^

höll på några timmar sen var det dax att åka till min psykolog och snacka.. där var jag en timme. vi har bestämt nu att jag ska börja arbetsträna på huddinge sjukhus. haha, mongo. men det blir nog bra (: kommer typ sitta och sy eller pyssla.. bara att ha nått att åka till på dagarna, eller det är tre dagar i veckan. eller mindre om man vill. ska på möte nån dag.. hoppas det blir bra. känner att jag måste komma igång och min psykolog höll med mig. han vart stolt över mig :D hihi. sen ska jag börja dansa igen.. dansade sex dagar i veckan innan jag blev sjukskriven.. sjukt. allt bara stannade upp. tråkigt. men det är sånt som händer. en paus i vardagen.. i livet. det behövdes. iallafall.. ska kika om det finns någon dansgrupp här i huddinge.. hade velat börja på street eller nått.. vi får se (: kul att komma igång iallafall..

sen åkte vi hem igen och röjde massa. rensade skåp, monterade ihop ställningar med trådbackar från ikea och vek in lakan, påslakan och örngott fint därinne. så i alla garderåber i sovrummet har vi nu handdukar, och sängkläder till sängen. perfekt. sen rensade jag ut sommarklänningarna och hängde dom i en annan garderåb så nu har jag bara höst och vinter kläder i min gåin garderåb. skönt med lite utrymme. dammsög, plockade och donade. tvättade. fatta att vi hade 14 ikea kassar med tvätt. min mormor var nere i tvättstugan i tre timmar i sträck, utan att komma upp och hjälpte oss med tvätten.. och det är inte klart än.. och vi hade ändå tvättat i tre timmar innan hon gick ner. sjukt. vi måste bli bättre på att tvätta. men det har varit så mycket att göra :/ jaja. skönt att få allt rent.

sen har vi monterat ihop våran nya säng (: fan va fint det blev. och stort. herregud. kommer ju kännas ensamt fast man ligger där tillsammans..! vi får kura ihop oss i mitten. sen har vi fått in våran gamla säng i gästrummet. hemska väggar är det där inne.. mörkblåa. men det ska bli vitt såsmåning om. det blev iallafall bra med sängen (: så nu slipper våra gäster sova på soffan eller luftmadrass ^^

ska snart sova, ska bli så skönt, så skönt! ska bara ta en dusch först.. lite sent, men grannarna får stå ut. kan inte gå och lägga mig i renbäddad säng såhär äcklig. vi har föresten fått hem våra vita medaljong påslakan. så fina. vit bakrund och vitare medaljonger. ser riktigt fräscht ut.

imorgon ska jag och älsklingen in till stan. ska bli jätte mysigt. det var ett tag sen vi var inne i stan tillsammans. vi ska gå och fika på nått mysigt fik och gå till granit och kika på duschdraperiet. kommer nog köpa det (: sen titta runt lite. ska bli mys! sen på kvällen ska jag och elin på bio. hon ska iväg på dagen och träffa en kompis, men sen ska vi ses (: får se vad det blir vi ser.

veckan som kommer:

♥ tisdag - stan med älskling, bio med elin
♥ onsdag - elin åker hem, älskling jobbar, liv kanske kommer?
♥ torsdag - slappdag, gud va skönt! film och myskväll.
♥ fredag - helena och joakim kommer på middag (:
♥ lördag - älsklingens bästavän per kommer på middag
♥ söndag - vi åker mot ullared :D sover på hotell på natten
♥ måndag - en heldag på gekås med shopping, åker till mysan på kvällen.
♥ tisdag - är i hässleholm hemma hos mysan, kanske åka till malmö över dagen
♥ onsdag - åker till alvesta och gå på minnesstund för tobias, åker hem på kvällen.

nu ska jag väcka älsklingen som helt otrolig somnat på golvet.. rätt upp och ner. då är man trött! så tar vi en snabb dusch och sen ner i tvättstugan en snabbis och hämtar upp de sista. sen sooova! natti (:







Kommentarer
Postat av: Marielle

Dem där påslakanen har jag kikat på själv. Så vet jga någon som ska få dem i julklapp med:). Super snygga! Och vad myisgt det vart i gästrummet med er gamla säng:). Du är duktig du Fanny:D!

2007-11-13 @ 11:59:24
URL: http://donnadeluxe.blogg.se
Postat av: Anonym

Hej,gillar din blogg,du har bra smak :) Fina påslakan!! Vart kar du köpt dom? Vill haa!! Mvh Miilo

2007-11-13 @ 15:19:50
Postat av: Miilo

Du har bra smak :) Vart har du köpt påslakanen??
Mvh Miilo

2007-11-13 @ 15:21:35
Postat av: fanny

marielle: på h&m? där fick jag dom ifrån iallafall :)

2007-11-13 @ 15:37:07
Postat av: fanny

miilo: va kul att du tycker det, tack :) påslakanen fick jag när jag gjorde en beställning på h&m.. vet inte om man får det varje gång man betsäller över 1000 kr. ingen aning (: ring och hör med dom!

2007-11-13 @ 15:38:14
Postat av: Madde

men gumman, kan du inte höra av dig när & om du kommer till malmö över dagen? Puss

2007-11-14 @ 07:07:54
Postat av: mysan

du är världens bästa och jag saknar dig

2007-11-14 @ 13:56:48
URL: http://mysackan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback