natti natt folket.

ska snart gå och lägga mig och läsa, men först lite te och mackor med älskling! han håller på att fixa ute i köket och egentligen borde jag vara där ute och hjälpa honom, men jag måste ju säga godnatt till er!

har hållt på med julkalendern sen jag skrev sist, klätt in den tunna spånskivan i rött tyg och planerat lite hur jag ska få fast själva luckorna! det är inte det lättaste. och att sy fast alla kommer ta en evighet! så jag ska köpa en liiiten häftpistol imorgon och häfta fast dom från insidan. hoppas det fungerar. vill sågärna ha dom där fickorna så man kan lägga de inslagna julklapparna i.. så ska det vara guldsiffror på fickorna då (: har ju hela dagen på mig imorgon också. sen på lördag ska den vara klar. få sitta uppe sent och fixa med den. för den måste bli klar! jag är så jäkla petnoga med allt också. fick för mig att jag skulle sitta och vika in alla kanterna på fickorna och sy små små stygn för hand. det tog typ en timme för en ficka.. så det funkade ju inte ^^ det blir nog bra tillslut! vill göra den ordentligt också.. för den kan ju användas till framtida barn! (:

Imorgon ska jag på möte inför arbetsträningen. ska bli jätteintressant. har sett fram emot det. skönt att komma in i lite rutiner igen. så klockan nio ringer klockan. så nu ska vi fika och sen sova (:

natti natt. ♥

image2958




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback