Om du lämnade mig nu.

sitter och lyssnar på lasse. vilken känsla han sprider i kroppen. kommer ihåg hans spelning i linköping förra sommaren som vi var på du och jag älskling. du stod och höll om mig och vi hade solen i nacken. alla var glada och lyckliga. fast vi var nog lyckligast. vad är bättre än en utomhus spelning med lasse? mitt i sommaren.. det tåls att tänka på.

har haft en mysig kväll med helena. det är bra och väldigt underbart att ha en bästa vän. speciellt som helena. även fast vi inte säger nått på en hel timme så vet vi, vi vet att vi finns där och vi kan bara titta på varandra och nicka. då känner man varandra utan och innan. vi firade ett år nu den 21 nov. ett år av äkta vänskap. lika glad idag som jag var när jag fick det där smset hon skrev om hur mycket jag betydde för henne och att jag alltid skulle vara hennes bästa vän. hur jag lös upp i mörkret. i hennes mörker. det tomrummet som tobias lämnade fylldes upp igen och den här gången fick jag en syster. det är skrämmade ibland vad livet har att ge. och vad det faktiskt är villigt att ta ifrån oss. vissa säger att man tar allt för givet, och så är det nog. man vet nog inte vad man har förlorat förens man förlorat det. jag har väldigt svårt för att skilja mig från de jag älskar och jag kan må dåligt över det hur länge som helst. därför har jag lovat mig själv att aldrig aldrig förlora.

ikväll har jag tittat på månen, hoppats på att du tittat på den samtidigt och tänkt på mig och saknat mig.. lika mycket som jag tänker på dig och saknar dig.. det gör så ont i mig när du inte är här hos mig. att få ligga i din famn och kyssa dina läppar är det jag lever för. du är allt jag lever för. om du såg mig nu hade du förstått hur mycket jag älskar dig. hur mitt hjärta slår för dig. du är det bästa som någonsin hänt mig. du är min trygghet. och jag är din föralltid. ♥

nu ska jag lägga mig och läsa nya drömhem och trädgård. mys! och ringa dig älskling. för gud vad jag saknar dig.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback