SEEEG!

varit en seg dag idag.. jag somnade inte förens vid fem i morse. försökte sova men det gick inte. låg och vred och vände på mig.. men icke. läste massa och så.. men nej. så imorse när elin kom in och hojtade så var jag ganska död ^^ men det var bara att maka sig upp (: duchade, sminkade oss och fixade håret. så gick vi ner till castello och åt ostfrallor och drack te till frukost. gott. det är så billigt där också.. mycket bra! skulle åkt in till stan och kikat, men vi var så sega.. så det blev inte så! på tisdag ist!

ikväll ska vi hämta sängen. skönt. är glad att vi hittade den så billigt med madrasser och sängbord och allt. perfekt. mamma berättade för morfar att vi hittat säng och han ger oss 1500 kr som bidrag. och så mamma 2000 eftersom hon får våran gamla säng.. så det betyder att vi inte betalat nått själva :O ny säng helt gratis och 500 kr över ^^ inte illa.

var och handlade till middagen, det blir pasta carbonara, mums. det är så gott. sen köpte vi varsinn godispåse med smågodis och ska kolla på film ikväll. blir en tidig kväll, ska upp imorgon vid halv nio och åka till mamma och fira henne.. för det är imorgon hon fyller år (: så fika på morgonen med ljus, blommor och liiite paket. hon fick det mesta i går. men vi har köpt en filt med zebra mönster.. hon har likadana kuddar i soffan, så det blir fint.

nu ska jag vara lite social ^^ hoppas ni får en mysig söndagskväll.



Kommentarer
Postat av: Marielle

Vilken tur ni verkar ha det med pengar gumman. Å jo ni kommer tivas bättre i er nya säng med space:). Men säkert kryper tätt intil av vana med;). Så gör jag:).

2007-11-12 @ 09:14:47
URL: http://donnadeluxe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback