stan

har varit i stan i dag med helena (: mysigt vi har haft det. gått och strosat i snön och tittat i affärer, jag hittade några till klappar till alexanders julkalender (: ska bli kul att pyssla ihop den sen. sen var vi och åt på kungshallarna, pizza! gott. och åkte hem efter det. jag är hur trött som helst. känns som att jag ska somna när som helst :P helena håller på att tömma diskmaskinen (ja hon är alltid så hjälpsam) och gör chockladpudding och grädde. sjukt gott. så har vi köpt varsinn godispåse. ikväll blir det film och spakväll. med ansiktsmasker och sånt. får bli en tidig kväll vilket jag inte tackar nej till (: imorgon ska vi upp och jag ska ju fota felicia innan hennes dop. dopfoto med andra ord.

köpte jättejätte fina julgranskulor på indiska idag. två röda och två i guld. jag har aldrig fattat varför man ska ha en svart och vit jul? alltså.. man har det alltid så stramt och modernt, varför inte mysa till det under julen? det är ju bara nån månad ^^ rött & guld är det som gäller här hemma iallafall. julen ska firas så håll inte på och fjanta :P

nu ska jag gå ut och se vad helena gör. sen tända ljus och sätta på mig mjukisbyxor. haha. nu hör jag att hon redan håller på att tända ljus. söten.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback