stjärnklarhimmel.

när jag hade varit på ica och hämtat paketen så bestämde jag mig för att gå en promenad hem till mamma och överaska henne. gick i kylan i 20 min och jag är glad att jag hade rejäla kläder på mig. långkalsoner är en bra uppfinning (: det var helt stjärnklart. mysigt! det är härligt att gå ensam, bara tänka och så. och allt känns lite lättare när man får rensa huvudet. hon blev glad när jag kom och bjöd på mackor och te. satt och bläddrade igenom två systrar söta tillsammans och myste.

igår när hon var på middag hos oss fick vi en amaryllis av henne. en röd. fast det har inte slagit ut än. det blir väl lagom till julen (: blev jätteglad. måste bara köpa en fin kruka till den imorgon på åhem.. nu får den stå på ett fat.

har precis ätit framför desperata husfruarna och är jättemätt. får se om vi orkar chips. annars får vi spara dom tills helgen (: men filmen ska vi kika på nu. det är en komedi och det behövs, speciellt när man är lite trött och inte orkar hänga med helt och hållet ^^

imorgon kommer ett videoklipp! och då lovar jag att jag ska filma på dagen så det syns nått.

hoppas ni får en mysig kväll. det ska vi ha!

image2933



Kommentarer
Postat av: Marielle

Vi har en amaryllis som är rosa/vit men jag ville ha en röd. Den har slagit ut med 4st blommor på samma stjälk och har en knopp som kanske slår ut till jul. Vist är dem fina:)?

2007-11-27 @ 23:45:53
URL: http://donnadeluxe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback