Torsdag!

helt blek, men vad gör det ^^ idag är jag trött. sov runt fyra timmar i natt. fast jag gick och la mig vid tolv så kunde jag inte somna förens vid fyra snåret. ajsing. men men. får ta en tupplur senare (; har iallafall vart på gruppen idag. hann duscha och klä på mig lite snyggare kläder än vad jag brukar ha.. vilket är stora och slappa mjukisdresser och ruffsigt hår. haha. fick till och med en kommenter om att jag var fin av en av de som håller i gruppen. sen hämtade alle mig och vi åkte och handlade tyg till julkalendern jag ska pyssla ihop idag. ni ska få se resultatet senare. hoppas det blir bra! men det tror jag. men den blir ganska stor. jaja, ni får se sen.

idag är det baaara ta det lugnt som gäller. så skönt. vi har haft så himla mycket att göra sen vi flyttade ihop, så det här behöver vi verkligen. jag njuter! december månad ska vara väl planerad och det är våran december månad också. inget stress. börja i tid. bra motto. (: imorgon ska vi ju baka pepparkakor tills första advent som är nu på söndag. tiden går så snabbt! ikväll kommer lyxfällan på tv kl 20 också. det måste jag titta på. bada också. få upp värmen lite. mysigt. och sen sova tidigt. ny inrednings tidning att läsa.. sköna hem!

nu ska jag kika runt lite här på nätet och sen börja med julkalendern! puss.



Kommentarer
Postat av: Marielle

Lyxfällan är nog det ända program jag och Kenneth ser tillsammans med. Det är skitbra program:). Vad tycker du? Att folk är så puckade..

2007-11-29 @ 16:02:57
URL: http://donnadeluxe.blogg.se
Postat av: Scarlett Johansson

Cool site. Very beautifull , good dizzying . Im glad for you.

2008-01-16 @ 11:08:57
URL: http://scarlett-johansson-1.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback