Trötter.



här är lite bilder från igår när alex föräldrar och syskon kom på middag! vi hade det jättemysigt! åt gott och hade det trevligt. åt oxfilé, potatisgratäng, vitlökssmör och sallad, drack vin och åt vit chockladmousse med massa hallon till. gott. vi fick en jättefin svart vas och fina blommor, ett svart ljusfat och ett vanilj blockljus till. så söta (: dom tyckte att vi hade det jättefint.. och tyckte att vi skulle byta bostad :P hihi. vi pratade massa om bröllopet, det är helt sjukt. om mindre än sju månader ska vi gifta oss. kan knappt tro det själv!

har varit ute och ätit på restaurang, jag åt pepparstek (oxfile) med stora klyftpotatisar och beaneisås. jättegott! innan det var vi på kyrkogården och tände varsitt ljus som vi köpt. gud vad det var vackert. ville inte gå därifrån.. men våra magar kurrade. stod och kramades och tänkte på de som gått bort. efter middagen åkte vi hem och vi bytte om till mjukisar och raggsockar, tjocktröjor och tog med oss tofflor. fick massa över från efterätten igår, så den tog vi med oss också. så tände vi ljus hemma hos mamma och gjorde fika. jättemysigt. spelade guld bingolotto ^^ hela familjen ♥

nu har vi kommit hem för ett tag sen. tagit bort sminket, skönt och ska snart gå och lägga oss. har en ny inredningstidning att läsa. jag älskar att läsa sånna tidningar. man får en myskänsla i hela kroppen. så sover man gott sen (: ska massera älsklingen också som har ont i ryggen från jobbet :( det är jobbigt att vara ordningsvakt på natten :( stackars tussen. så det ska han få minsann.

imorgon ska jag möta min bästis, helena i centrum kl 14. vi ska handla hårfärg, sen ska hon hjälpa mig att färga håret, det behövs verkligen. sen ska vi ha mysdag :D saknat! längtar!

nu säger jag godnatt. hoppas ni sover gott! kram.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback