veckan.

har precis sminkat mig och ska fixa håret.. idag blir det gråa strumpbyxor den en svart "ebba" klänning.. stickad (: stövlar, halsduk och skinnjacka. ja den är fejk ^^ bordet är sålt, skönt. det har varit massa som hört av sig. man känner sig helt elak när dom så gärna vill ha det och det redan är borta :/ men men. ikväll har vi nya bord (:

om en timme kommer ann och hämtar mig, så ska vi in till stan och kolla inredning. någon dag ska vi ta en heldag med ikea, mio mm. mys. tjejdag! sen när vi kommer hem ska vi iväg igen till ikea. jag och alex. sen ikväll vid sju kommer mamma och morfar på middag. det blir fläskfilé i pepparsås med klyftpotatis och en sallad. ska bli gott. sen blir det bara att ta det lugnt ikväll. imorgon jobbar älsklingen och liv kommer hit på kvällen. filmkväll i guess (:

på fredag ska jag och helena in till stan, ska köpa pysselsakerna till julkalendern jag ska pyssla ihop till min baby (: och se om jag hittar lite pressenter att slå in ^^ sen på lördag kommer helena och joakim hit på middag och film. det var ett tag sen vi umgicks, så det ska bli jättemysigt!

när vi sålt det vi ska sälja och lägger ihop med det vi sparat till ullared har vi 14 tusen. tänk vad lite prylar kan göra (: det blir en mysig liten tripp. sova på hotell och gå en hel dag på ullared, köpa inredning, julklappar osv. hälsa på mysan och sen till tobbes grav. nu är det ett år sen han gick bort. känns som det var igår...

nu ska jag fixa mig klart och ringa ann. puss.



Kommentarer
Postat av: Mysan

jag läntar mest

2007-11-07 @ 22:44:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback