Fix fix.

vilken dag! men mysigt har vi haft det. är jättetrött nu. älsklingen håller på att göra kvällsfika med mackor och te, tända ljus. mysigt. han är så fin och underbar och fin och ja.. bäst! (:

vi åkte till woodys, fick gratis färg så när vi har tid, ork och lust ska vi måla om. men jag är inte så säker längre på att vi ska måla om.. för fy va fint det blivit nu när vi fått upp tavlorna på väggen, satt i ljusriset i cylindervasen och imorgon ska vi åka till mio och köpa två st bennet i svart, som ska hänga över matsalsbordet. en bennet i svart bordslampa som ska stå på sideboardet i vardagsrummet. cancan bordslampa ska inhandlas och ställas på en svart lackhylla som ska sättas upp under hallspegeln! vi har samma taklampa från cancan serien från mio. kommer bli hett ^^

skriver mer sen.. ska fika nu! puss.

hej igen..

nu har vi fikat och jag har pratat med helena. så skönt att få höra hennes röst. jag vet inte hur jag ska hantera mina känslor ibland, det är så många som bara vill ut.. vill trycka in alla i henne och få henne att förstå hur mycket hon betyder för mig. men det hoppas jag att du gör gumman! ♥ längtar tills på söndag. då är det våran dag!

vi har som sagt vart runt i dag.. vart på woodys och fått färgen till vardagsrummet, det skrev jag ju (: sen till ikea och handlat. det blev en stor cylindervas i den ställde jag ljusriset som står i vardagsrummet brevid tv bänken nu (:  värmeljus, tavla med bild (den sitter fint i hallen nu) stor newyork tavla med tuffa gula taxi bilar som jag fick tag i och blev helt lycklig. den var slut.. så vid kassorna såg jag tavlan på någons vagn.. skojade med alex och sa att vi skulle ta den och spring ^^ sen gick vi in på fynd och när vi kom tillbaka så gick jag förbi dom som skulle köpa den och hörde att dom sa att dom aldrig skulle få in den i deras bil.. så jag var snabb och sa att vi gärna tog den om dom inte ville ha den! och vi fick den :D ibland är det bra att vara rapp i käften, hii. vi köpte även nya bestick, tinga två förpackningar. så skönt! vi hade poem innan, fy fan. fick träningsvärk i armarna, så tunga! ige bra. så det blev nya. lite retro, mycket finare i verkligheten! (:

undra hur mycket pengar vi lagt ut på inredning de senaste månaderna..! en del. tur att vi sparat och har inkomster båda två.

sen åkte vi hem till mamma och morfar bjöd på middag, mums. kött, klyftpotatis och svampsås! sen åkte vi hem och har fixat här hemma. gjort fint. älsklingen har borrat ett hål i tv bänken och målat svart inuti så det inte syns, dragit sladdarna och satt in dvdn inne i skåpet. himla fint! jag har pysslat runt lite här och så. hängt upp tavlorna och städat lite. mysigt att pula runt (: älskar att bo själv med alexander ♥

köpte lite kläder och sånt från ellos i förrgår.. visar imorgon, nu ska jag umgås med alle och sen sova. imorgon ska jag upp vid tio, duscha, sminka mig och fixa håret.. och sen åker jag mamma och morfar till ikea och mio. ska ju handla cancan bordslampan, bennet lamporna mm och en svart lackhylla till hallen. (: kanske hittar nått mer också. vi får se. det blir alltid så. hm.

hoppas ni sover gott! kramar. ♥



Kommentarer
Postat av: Helena

*glad*
ÄLSKAR DEJ FANNY, min fina bästis!

2007-11-01 @ 14:33:47
Postat av: Marie

Jag har POEM, men vi gillar dom. Lite annorlunda och jag tycker inte att dom är så tunga :p Men men smaken som baken ;)

2007-11-01 @ 22:10:15
URL: http://majsanx.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback