kontakt efter tio år!

har precis kommit hem från mamma, vi har varit där ikväll och myst, ätit varma mackor och morfar berättade hur det var när jag föddes (: man blir alltid så mysig i kroppen av att höra om sånt.. jag var tydligen en riktig knubbsäl :D sött. bebisar ska vara mjuka och tjocka! så luktar dom ju så gott också! jag längtar jättemyckte tills vi får barn. men det känns så otroligt skönt att ha väntat! tänk, nu gör vi allt i den ordningen jag vill, eller vi vill. förlovade oss och efter ett år gifter vi oss, pluggar, får jobb och sen barn. mys! jag känner hur många som helst som har barn redan eller går med stora magar nu. ibland kan jag få lite panik.. att jag är 22år och har mycket kvar som ska fixas innan vi skaffar barn. men runt 25 har vi sagt, och det känns bra! (:

gick en kvällsrunda med hundarna och myste.. fick låna älsklingens vantar, söten.. så jag var varm. och nu sitter jag här och ska snart sova. mysigt att slippa gå och lägga sig i en kall tom säng. nu kommer min baby ligga där och hålla om mig! (: ♥

sitter och pratar med ann, min bästis i sjuan som jag fått kontakt med igen efter tio år.. våran vänskap utvecklades verkligen till nått fint. hon var mitt stöd, mitt pepp, och min ann helt enkelt. så mysigt att få prata med henne igen. visst är hon vacker!!!

nu ska jag krypa ner hos älsklingen och läsa och sen sussa. natti!

image2454



Kommentarer
Postat av: Mysan

gud vad roligt, gumman, glad jag blir för din skull:)

2007-10-27 @ 02:03:38
URL: http://mysackan.blogg.se
Postat av: o.O

oj.

2007-11-09 @ 11:52:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback