Lördagsgodis!

Hej alla barn (:

nu är jag tillbaka, efter lite bloggpaus.. har känts hemskt att inet blogga, haha. men skönt att ha tid med annat också! nu har vi äntligen fått upp tv möblerna.. vi har bestämt oss för att bara ha under. men vi har fortfarande kvar överskåpen om vi skulle ändra oss! vilket händer ganska ofta! hrm. nöjd med vardagsrummet, måste bara köpa en bättre taklampa över soffbordet, när det blir mörkare väggar är ljuset sjukt viktigt.. sen ska vi ju få upp hyllorna och sånt igen. har inte haft tid ): älsklingen har jobbat en del de sista dagarna. idag också.. men om 15 min kommer hem hem, mwhihi (: mys! ♥ längtar som en tok! snart så.

idag gick jag upp vid tolv, helt otroligt att jag kom upp efter allt springande i natt.. jäkla buskatter! morr ^^ alex sov som en sten och han hör ingenting, likabra det eftersom han skulle upp och jobba. iallafall.. duschade, klädde på mig och dammsög hela lägenheten, vädrade täcken och filtar och mattor.. och fixade, sen vid fyra halv fem kom helena och hade med sig semlor och arraxbollar, mums! så vi drack litervis med te och pratade om bröllopet! mys mys! hon har massa planer för möhippan, spännande! (: lite läskigt att dom bara ska komma och hämta mig. jag är ju som jag är.. hah, mjukisnörden nr ett. jaja (; det får gå ändå! ska bli så kul! hon gick för en timme sen ca, sen dess har jag suttit här! pratat på msn och så. kanske ska ta och sminka mig och komma ur min snygga välanvända mjukisdress snart (; ska hem till mamma på middag. vi skulle ätit här men morfar ville sågärna bjuda på middag ikväll! så det blir att åka dit och sen hem och mysa mysa mysa framför tv:n!

imorgon är det söndag och jag hoppas att ann har tid att komma förbi och ta en fika. mycket fika! hehe (: ska bli mys att få krama om henne igen efter 10 år! längtar!

nu ska jag som sagt visa bilderna från vardagsrummet.. och allt är inte klart. det ska upp hyllor.. och sladdarna vid tvn ska dras i en kabel-list som ska tapetseras, nya lampor, bla bla.. (: ska leta på gekås efter en snygg taklampa. den som vi har nu är faktiskt därifrån (; men en aning liten..!

tvn är mycket mycket bra, sjuk bildkvalite! såkul att ha en bra tv (: ska bli kul att titta på film ikväll! jag, älsklingen, film, kramar i soffan och en stor godispåse, kan det bli bättre?! ne.. tänkte väl det ^^

nu ska jag sminka mig och som sagt, klä upp mig lite.. är trött på mjukisbrallor ^^





Kommentarer
Postat av: carin

Det blev ju jättefint ju =)Mysigt.. =) Kram kram

2007-10-27 @ 21:11:43
URL: http://carinparin.blogg.se
Postat av: Madde

lustigt gumman, min man kom hem med en exakt likadan svart lampa häromdagen & gissa vem jag tänkte på direkt när jag såg den? fick bara för mig att det hade vart din stil.. & då har jag inte ens kollat så noggrant på dina förra bilder & sett den (: Funny^^ Puss

2007-10-27 @ 22:37:14
Postat av: fanny

carin: aw, tycker du ? :) tack.. jag är liiite skeptisk. det ser kalt ut. kanske en vanesak. eller så är det mig det är fel på ^^ how knows!

2007-10-28 @ 12:11:30
Postat av: fanny

madde: vadå? taklampan eller den på sidebordet? :D va kul. båda är iallafall fiina :) va kul att vi har samma stil, darling! PUSS

2007-10-28 @ 12:12:10
Postat av: Madde

den svarta på bordet (: Puss

2007-10-28 @ 17:51:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback