a lot to do!

värmde precis på mitt chai te, det blir lätt så att det blir kallt när jag använder de stora muggarna från indiska. micron är en bra uppfinning! måns sitter och myser med mig här i vid datan, han är mig alltid trogen. alltid i närheten och alltid mysig. ligger alltid i mitt knä när jag sitter i soffan eller vid datan.. och i sängen sover han skeden med mig under täcket eller på min huvudkudde brevid mig. jag har lärt honom att komma när jag ropar på honom. han är en mycket begåvad kisse (:

tittat på massa sex and the city och sitter fortfarande i nattlinne och morgonrock. skönt med lördag. nu när jag pluggar i veckorna så ser man fram emot helgerna.. de blir så speciella. ikväll ska jag, alex, helena och joakim på fest långt härifrån. det är deras kompis landställe och folk kommer dit och festar och har kul. känns som jag är 14 igen. det ska bli kul (: var ett tag sen jag festade. inte min grej riktigt! hoppas min feber lägger sig snart.. och att jag känner mig lite piggare. för det här har jag sett fram emot.

jag har sjukligt mycket att göra fram till min födelsedag..

♥ Lördag 1/9 - besöka systemet, bada, göra mig fin & gå på fest
♥ Söndag 2/9 - köpa målarfärg, åka till ikea med mamma och köpa matsalsbordet i ekfaner/ek, börja måla i hallen.
♥ Måndag 3/9 - åka till stan med helena och prova brudklänning, måla om i köket, fortsätta måla i hallen, sätta upp hatthyllan och skostället.
♥ Tisdag 4/9 - måla klart i köket, eventuellt måla om på toaletten, sätta upp köksbordet och montera ihop våra köksstolar
♥ Onsdag 5/9 - måla skåpsluckorna i köket, Inreda på toaletten & badrummet, fixa små grejer i lägenheten som tavlor mm.
♥ Torsdag 6/9 - sätta på andra handtag på köksluckorna, hänga upp gardiner överallt, taklampor, möblera.
♥ Fredag 7/9 - storstäda, tävtta fönster mm. små plocka, planera inköpen till födelsedagen
♥ Lördag 8/9 - handla mat och annat till födelsedagen, montera ihop matsalsbordet.
♥ Söndag 9/9 - jag fyller 22 år. gammal tant. ca 25 st kommer och firar mig. god mat och dricka serveras. såklart tårta också (:
♥ Måndag 10/9 - jag, älsklingen, helena och joakim åker på kryssning till riga med siljaline! myspys!

sen ska jag såklart plugga, mamma ska flytta ut resten av sina möbler och så måste jag jag hinna äta,sova och träna.. men just nu känns det som att det inte finns tid för det, hah!

nu ska jag duscha, fixa håret som tar en oändlig tid att torka (; det enda dumma med långt hår. sen ska jag traska ner till systemet och köpa en flaska vitt vin. och försöka komma på vad man har på sig på en fest.. sånt har jag glömt! :o

image1553



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback