beck - det tysta skriket

vi har precis kikat klart på beckfilmen..! den var bra (: coolt att dom filmade i huddinge där vi bor. den utländska tjejen i filmen bodde i husen mitt över här i parken ^^ och skolan dom gick på är min gammla högstadieskola (: kul när man kände igen så mycket i filmen. både jag och my blev lite smått skraja och kommer nog ha tänd lampa ett tag nu innan vi somnar ^^ ska läsa en skvallerblaska som jag köpte idag.

ringde försäkringskassan idag, kommer få mer pengar av dom nu från och med nästa månad, så skönt! typ 3500 extra! inget jag är ledsen över direkt ^^ mer att lägga undan och mer till inredning! wii (: vi ska köpa ny soffa till vardagsrummet, tapetsera om där, måla om på toaletten och köpa mer inredning till sovrummet. det kommer bli så fint (: jag trivs redan så bra! älskar våran lägenhet! det är nog inte alla 22 åringar som har en fyra med öppenspis mitt i huddinge centrum! (: im happy! sen har jag världens underbaraste fästman som jag gifter mig med ibörjan av nästa år! jag avundas mig! så skönt när allt bara är perfekt! livet kan inte bli bättre! ♥

nu ska jag ringa alexander och prata lite och sen läsa och sova! imorgon går vi upp runt tolv, duschar, äter och klär på oss och beger oss till returmakeriet! puss och godnatt!



Kommentarer
Postat av: mysan

du förtjänar det bästa gumman<3

2007-09-22 @ 17:08:58
URL: http://mysackan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback