god natt

sitter här med tandborsten i munnen och pyjamasen på. sen kväll. jag och mamma har suttit och myst i soffan, druckit varm chocklad och ätit mackor och pratat. kommer sakna henne när hon flyttat ut helt och hållet. hon är ju trots allt världens mysigaste och bästa mamma ♥  vi har även städat här ikväll, jag har fixat i min go in closet, hängt upp alla mina klänningar.. nu har jag över 150 st, och har även kommit på att det fattas 26 st galgar. så det ska inhandlas imorgon på ikea.. då ska jag också köpa svarta lådor att ha mina halsdukar, mössor och annat kraffs i. vi ska också köpa ett nytt köksbord.. har ett vitt barbord nu.. men det blev för mycket svart och vitt.. så det blir ett i ek istället. fin fint (: sen har vi suttit och letat efter fina platser vi kan gifta oss på, jag & alexander. hittat massa fina. känns skönt att man fått sin dröm i huvudet på en bild, det kommer bli så vackert. längtar!

måns sitter här och myser med mig, han är mer kelsjuk ikväll än någonsin.. riktigt mammasjuk. han är så go. får massa pussar av honom hela tiden.. (han slickar mig på kinden och näsan) vi ska snart sova, han är mitt element på nätterna när alex jobbar, han sover skeden med mig under mitt täcke ^^ knaskatt. men det värmer ♥

imorgon blir det alltså, snabb besök till ikea med älsklingen, måla klart i hallen, sätta upp hatthylla och skoställ, montera ihop matsalsbordet, samma sak med matsalsstolarna, byta köksbordet, hänga upp tavlor, gardiner mm. a lot to do med andra ord.

nu ska jag krypa i säng med våra katter, ringa älsklingen och säga god natt och sen sova. jag är trött!

puss

image1637




Kommentarer
Postat av: Marielle

Vist är det skönt när man vuxit upp och inser att mamma är en bra kompis? Hoppas ens egna barn kan inse det med. Och du den där höstbilden va sååå vacker:). Hoppas ni hinne rmed allt ni ska ni då:).

2007-09-07 @ 11:48:28
URL: http://donnadeluxe.blogg.se
Postat av: Vidarfelicia

I want to say - thank you for this!

2009-01-26 @ 12:54:44
URL: http://vidarfelicia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback