Hemma hos familjen erichsen/andersson

nu äntligen kan jag visa lite hur vi har det hemma.. observera att vi flyttade in för nån vecka sen med våra möbler.. och nu ser det lite tomt ut i vardagsrummet ^^ men det kommer ju vart efter (:



Hallen - här har vi målat olivgrönt i båda hallerna, svartvitt klinkersgolv, svart dörrmatta, klädhängare & skoställ i ek, svart taklampa som ger i från sig ett mysigt ljus, korgar till mössor och vantar.. här finns även lilla toaletten.
från stora hallen går man in till den lilla hallen, där vårat svarta plåtskåp står med min älskade röda cobratelefon och en ram i ek med bild på oss. i den lilla hallen sitter värmeljushållare på väggen och därifrån kommer man in till badrummet, sovrummet och datarummet.




Badrummet - temat här inne är ek, vitt, svart & grått. svarta kakeldekorer ska upp där de blåa sitter. har köpt en del från serien molger från ikea och massa korgar som vi förvarar badrumssaker i (:



Sovrummet - här inne är vi inte alls klara! det kommer bli riktigt mysigt sen när det är klart!
gardinerna är iallafall på plats, vinröda med guld i och röda trådgardiner med paljetter. den svarta
väggen ska målas vit och väggen där sängen står imot ska målas vinröd. ska köpas lyktor, matta,
taklampa och sättas upp massa guldramar i olika former och storlekar på väggen över sängen.
över byrån ska våran stora guldspegel hängas upp och ett överkast i rött och vinrött från indiska ska eventuellt
köpas att ha på sängen.. massa kuddar också.. och sen ska vi försöka få till en myshörna med massa
kuddar och läslampa! projekt med andra ord! (; det är skönt att det är så stort och rymligt.. sovrummet är
hela 20 kvm.



Datarum - här inne är det vita väggar och svarta gardiner, stinrent och fint (: ursäkta röran på skrivbordet. hit ska det köpas varsitt databord med stor arbetsyta från ikea och ställas mot varandra. kommer bli fint (: ska även ställa in en bokhylla.



Vardagsrummet - ser ut som ett L i formen själva vardagsrummet då (: så ena delen har vi som matsalsplats med nya bordet och stolarna, en hörna som mys/läshörna och andra delen som tv-hörna. här ska vi tapetsera om till en mörkgråbrun tapet som har lite guldskimmer i sig.. kommer från midbec kollektionen och är SÅ fin. sen ska vi köpa andra tv möbler.. blir en lång låg byrå i ek med lådor att förvara dvd filmerna i.. och samma sak över tv:n fast hyllor med luckor. nytt tyg till soffan ska inhandlas och matta under soffbordet, antagligen en ryamatta. samma sak under fotöljen där vi ska ha en rund ryamatta. mer tavlor och hyllor ska upp på väggarna. i mitten av vardagsrummet har vi en öppenspis som är underbart nu när hösten och vintern närmar sig! här kommer man även ut till balkongen som vi också ska ordna så småning om! det svarta koskinnet ligger på golvet . över matsalsbordet kommer två sånna här lampor hänga fast i svart.. just nu hänger våran taklampa som ska hänga över soffbordet där och har för kort sladd ^^




Walk in closet - inte klar än, men lite är fixat (: hyllan ska målas svart, väggarna vitare och spegel ska sättas upp.
mittemot klänningarna finns det massa garderåber som ska målas svarta och där i ska trådbackar ställas in.



Köket - även här får ni ursäkta röran (; korten är tagna direkt efter mitt kalas! här är det mesta klart! barbord i ek, svarta "myran" stolar, svarta skåpluckor, svartvitt rutigt klinkersgolv. spottlister ska sättas upp under skåpluckorna och kylskåpet ska bytas ut till ett rostfritt. samma sak med fläkten över spisen. hela köket andas 50-tal.

toaletten - har jag faktiskt inte tagir kort på. just nu är väggarna tapetserade med kalle anka tidningar.. där inne ska vi måla svart! (: även där är det svart vitt rutigt golv, svart toalettsits.. ska sätta upp massa guldramar på väggen med svart vita foton i.. en stor guldspegel över handfatet och måla guldstjärnor i taket.. taket ska också målas svart.

NU har jag suttit här för länge. hoppas ni fick ett hum om hur vi har det just nu (: kommer uppdatera vart efter vi ändrar nått. nu blir det kvällsmackor och te och film mys med älsklingen! puss!



Kommentarer
Postat av: carin

Riktigt fint :) många saker är lika som vi har, kul =)

2007-09-11 @ 00:47:07
Postat av: Alexander

Det är skönt att vara förlovad med en inredare, du har gjort jättefint älskling, trivs hur bra som helst!

2007-09-11 @ 03:04:55
Postat av: Cornelia

Oj har haft så mycket att göra att jag inte hunnit gå in här på ett tag.
Myohmy, vad det verkar hänt mycket =)
HAPPY BIRTHDAY gumman!!
& vad fint ni fått i lägenheten! inte min stil men jag kan ändå se att det verkligen är snyggt gjort, & köket var riktigt coolt!

2007-09-11 @ 10:55:21
Postat av: Mysan

gud vad fint gumman, jag blir avundsjuk ska bli kul att se allt på riktigt om en vecka<3

2007-09-11 @ 12:06:41
Postat av: Marielle

Rikitgt snygg och så roligt med alla detaljer. Fast svart&vitt skulle ja itne ha i nått rum, är mer för färger:). El caffe latte...

2007-09-11 @ 16:47:25
URL: http://donnadeluxe.blogg.se
Postat av: Marielle

Måste fråga vart du köpt dem röda gardinerna ni har i sovrummet. Är de i Jotex? Vill ha sånna o de ser ut som dem ja sett i jotex.

2007-09-11 @ 16:49:11
URL: http://donnadeluxe.blogg.se
Postat av: fanny

carin, aa va kul med någon med samma stil :) vad var det vi hade lika då?

2007-09-13 @ 19:51:09
Postat av: carin

hmm, jadu, badrumshyllan, duschdraperiet,(haha) new york tavlan, gå in i garderob :) sen har vi också datorerna bredvid varandra, haha. Och mycket som ni har är sånt som jag drömmer om att en dag kunna köpa. t ex Lunna fåtöljen och den underbara spegeln :D Jag blir glad av eran lycka, fortsätt så :D Stor kram

2007-09-13 @ 22:55:10
Postat av: fanny

cornelia, va kul att du är tillbaka stumpan :D tack så jättemycket! :) det var en bra födelsedag! ja det har hänt en del i lägnehten :) kul med förändring! puss <3

2007-09-15 @ 11:14:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback