Nattbad

Nu har jag tagit mig i kragen och ändrat utseéndet på bloggen, vilket tog ett tag.. men fint blev det (: är nöjd.. den innan var inte bra..! ska snart gå och lägga mig, kan behöva min skönhetssömn i natt eftersom jag ska bli fotograferad av en tjej som ska använda bilderna i hennes portfolio.. och självklart ställer jag upp (: hon såg geekbilderna på mig och my.. skämtbilderna ni vet med dom stora brillorna, toffsarna och den stickade 70-tals tröjan.. och så kommer jag se ut i morgon också ^^ klockan två ska jag vara färdig för att bli plåtad.. får nog gå upp runt halv ett.

mamma gick efter filmen och då hällde jag upp ett bad, tände ljus och la mig och myste med en tidning, tvättade håret osv för jag tänkte att jag skulle slippa det imorgon, men sen glömde jag att jag hade virat in håret i en turban och nu står min lugg rakt ut, skit hett ^^ så om inte platt-tången är på bra humör imorgon, så får jag minsann duscha håret imorgon igen! (;

nu ringde älsklingen och undrade om jag hade somnat på soffan, det har ju hänt innan om vi säger så (: så nu ska jag borsta tänderna, vädra ut i sovrummet, bädda upp sängen och krypa i säng.. sen blir det ett kort godnatt samtal med baby, sen sova!

bild från mitt mysiga bad:

image1995



Kommentarer
Postat av: Marielle

Super mysigt:). Men mörkrädda o spattiga Marielle är bra på fantiskera vad för hemska saker som skulle kunna ske i det där ljuset....haha..

2007-09-28 @ 12:12:29
URL: http://donnadeluxe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback