strypt tupp.

mina kissar väckte mig för nån halvtimme sen, var kissnödiga och då jamar dom ^^ speciellt måns, ni skulle höra hans gälla stämma. det låter som någon stryper en tupp. sitter som sagt här trött och eländig, för jag var ju tvungen och kolla här, beroende kallas det. bloggberoende. hähä.mina fötter är som två små isbitar som tappert försöker värma sig på nått..! ska nog försöka sova lite till.. eller kanske äta lite frukost i sängen och läsa lite? vi får se. idag ska jag ta en tur i centrum och titta runt. måste få lite nya intryck.. okej det var bara en lögn, jag måste få köpa nått. bara nått. haha. eller iallafall klämma lite på sakerna jag vill köpa! jag blir såhär knäpp när jag sparar pengar. men tro mig, jag är fasligt duktig när jag ger mig fan på det.. att spara alltså. sedelbunden är tjock nu!

det blev lite sent i natt.. vi låg och myste i sängen, ja ni vet, tills ljusen brann ut och vi somnade i varandras armar. romantik. älskar dig så mycket alexander.

skriver mer sen, ska äta mackor nu och dricka oboy UTAN socker.. hah. får se om den är lika god som den vanliga.. det är sjukligt mycket socker i oboy! mammas kompis jobbar på det företaget och som sagt. ist för att dricka ett glas/kopp/mugg med oboy, ät 15 sockerbitar! inget bra bantningstips med andra ord ^^

en fråga bara.. om nån vill svara ^^ jag har ju ätit bättre och tränat för att gå ner lite i vikt. till min vikt som jag hade innan jag började med mina mediciner som gjorde så att jag gick upp..! nu när jag väger som jag gjorde innan, nästan.. innan var det 47 och nu 50.. så är jag nöjd.. vad ska jag göra nu?! ska jag äta som jag gjort nu på senaste tiden, bra med andra ord, eller kan jag äta lite vad jag vill igen?! jag har jättesvårt för att gå upp i vikt, kan äta i princip vad som helst, det var som sagt dom dumma medicinerna som gjorde så att jag gick upp.. så frågan är: kan man unna sig en efterätt då och då?! och stanna på samma vikt. nån som vet..?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback