Åh vad spännande.

har suttit klistrad vid tv rutan, husfruarna såklart (: va spännande. längtar tills nästa tisdag. pratade precis med tessan, hon ringde och sa god natt och så bestämde vi att vi ska gå på bio på söndag på dagen (: blir kungens kurva och heron city, the eye ska vi se. scary. sitter och myser i soffan, ensam hemma med katterna, massa tända ljus och en stor kopp te. kommer bli riktigt kissödig inatt, inge smart att dricka så mycket te innan man ska sova. men men. grönt örtte gör mig trött, så det är skönt iallafall. ska ta en snabb dusch och tvätta håret och sen krypa i säng med plaza tidningen och ringa älsklingen och säga god natt.

har ätit sjukt mycket godis och mat den senaste tiden, inge fel med att äta mat såklart.. men det har varit mycket skräpmat. jag och älsklingen har kommit överens att när vi flyttar ska jag bara betala för maten och han betalar resten. jag får även ansvar för vad vi ska äta, och nu ska vi börja äta riktigt bra mat. har inte ätit dålig mat hittintills, men nu blir det ääännu bättre mat (: ska bli gott. jag är trött på feta såser. vi ska även byta ut vanliga pastan till fullkorn, ha sallad varje dag till middagen, bara äta lite godis på helgerna och blir vi sugna på nått i veckan blir det grönsaksstavar med dipp (: ska kika på arla genast!

pusspuss!

image4744



Kommentarer
Postat av: Surya

heej, jag måste bara fråga: är du nöjd med din yogamatta f nike? hur tjock är den? bra grepp?`tacksam för snabbt svar för imon MÅSTE jag köpa en matta...
tack, hälsningar

2008-04-15 @ 22:15:19
URL: http://suryanamaskar.blogg.se
Postat av: fanny

surya: jag är jättenöjd :) den är ca 3 cm tjock och har mkt bra grepp. hoppas du blit nöjd med den om du köper den :) kram

2008-04-15 @ 23:33:05
URL: http://pinkpills.blogg.se
Postat av: Surya

gott då ska jag bege mig till stan för inköp nu!!! tack gulliga för så snabbt svar! kram

2008-04-16 @ 10:42:42
URL: http://suryanamaskar.blogg.se
Postat av: Surya

gott då ska jag bege mig till stan för inköp nu!!! tack gulliga för så snabbt svar! kram

2008-04-16 @ 10:42:57
URL: http://suryanamaskar.blogg.se
Postat av: Marielle

Vi äter fullkorns pasta o fullkorns ris och äter nästan inga mjölkprodukter plus att K inte äter nå kött alls så vi äter mest vegetariskt. Jag äter fisk nån ensataka gång men de är de enda i köttväg med. Man kan göra mycket god mat som är nyttig och inte tråkig o torr. Lycka till med er nya matstil!

2008-04-16 @ 10:46:58
URL: http://donnadeluxe.blogg.se
Postat av: Malin Harju

Har nu lagt ut en utmaning som egentligen är en tävling på bloggen. Gå gärna in och var med! Denna gången handlar det om hur himla bra vi alla är!

Malin Harju, Ekoblogg www.ekoblogg.blogg.se

2008-04-16 @ 15:02:01
Postat av: Surya

nu har jag köpt mattan! men de hade bara 5mm men jag tror det blir bra ändå! Hur rengör man den? man kan väl inte tvätta i maskinen eller?
Vad kör du för yoga?
Ha det fint
kram

2008-04-16 @ 18:30:15
Postat av: fanny

surya: va bra :) oj, jag har ingen aning om hur man tvättar en sån. om man ens kan det?! jag har aldrig tvättat min.. så jag vet inte :/ fråga i affären där du köpte den? Kram & ha det fint du med, :)

2008-04-16 @ 22:14:42
URL: http://pinkpills.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback