Balkong tankar.

sitter och funderar lite på hur vi ska inreda ute på balkongen. vill ha riktigt mysigt där ute. vi har planer på att glasa in balkongen, ha värme osv. mörkt trätrall golv, bambuvägg, rottingmöbler, en stor växt i stor kruka som ska stå på golvet och ha en ljusslinga i sig. ni som varit på restaurangen koh phangan i stockholm förstår nog hur vi vill ha det där ute. det ska vara som att åka till thailand typ (; mycket mysiga ljus, ljusslingor, kuddar, filtar, värmeljushållare i olika färger. ja. mys helt enkelt. där ska vi kunna sitta på kvällarna, spela spel, dricka te, mysa och bara vara.

image4684

en bild från restaurangen koh phangan.

image4685




Kommentarer
Postat av: Lilla jag

Det finns väldigt mycket snyggt i "fejk" rotting nu.

2008-04-07 @ 17:21:12
URL: http://irenev.blogg.se
Postat av: JTK

Hej gumman... Har varit lite mycke idag så jag har inte hunnit svara dig... ville bara säga nu att pengarna kommit in... Tack!!

Nu ska jag till jobbet...

Kraaam Tess

2008-04-07 @ 20:08:21
URL: http://janestipparochklor.blogg.se
Postat av: Malin

Där skulle jag gärna suttit med er & myst och dillat skit. :D Hoppas din dag har varit fin. :)

Vet du, nu har Malin plans för sovrummet. ;) Kika inom min blogg & se. Inget märkvärdigt men bättre än det vi har nu...vill ju ha in mer vitt. =) Jag längtar såå tiss Alles rum är fixat också. Inte så länge tills vi ska börja måla nu och innan maj månad ska nya sängen köpas. Han kommer bli så glad. Han växer ju så det knakar så han får ju inte plats längre. :) Jag har hittat ett tufft & snyggt skåp att ha ovanför sängen som jag gillar bamsemycket. Det är rött inuti, blir nog coolt. Svart, vitt & rött är ju snyggt. :) Jag känner mig snackesjuk i kväll hehe. :) Min bror va & hälsade på i dag, han & en polare kom & våldgästade oss. Trevligt som tusan. Man får sig allitd nårra rejäla garv när den knasen är i närheten. :) Precis vad jag behövde. :)

Nu, en kopp kamomillte. E så gott innan läggedags.

Sov gott söta du! Kram kram!!

2008-04-07 @ 21:48:27
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback