bröllops godis!

såklart ska vi ha en pressent ask vid varje sittplats på bröllopet och eftersom temat är så gulligt som vi vill ha det så passar det perfekt med love hearts godisar (: har köpt 30 rullar redan från ett ställe som gick på 190 kr med frakten och nu hittade jag ett till ställe där man får love hearts godisar som det står "just married" på. vad kan vara mer passande?! funderar på att placera ut små skålar på bordet med sånna rullar i. så alla får äta så mycket dom vill.

fick inspirationen från den här bilden:

image4646

ska åka och köpa rosa konfetti hjärtan någon dag också. det är likadana påsar på bilden som vi kommer att ha. kommer bli så fint (: gillar dom rosa fjädrarna också. och likadana kameror kommer vi placera ut lite överallt så gästerna kan fota under kvällen. skulle vilja provduka någon dag, så man ser hur det skulle se ut. får göra det nästa vecka (: men gulligt blir det garanterat! ni ska se bordsplaceringstavlan ;D köpt rosa tyll och gjort världens största rosett som sitter uppepå. skit sött ;D får ta bilder sen (:

nu ska vi äta tortelini med pesto, lättlagat och mumsigt. thaimassagen var underbart skön. känner mig som en ny människa! och älsklingen blev jätteglad :D

puss!

image4647



Kommentarer
Postat av: Martina

Så sött, verkligen helt perfekt, gud du har mycket på gång bröllop och flytt, fast väldigt roliga saker förstås! =)

2008-04-03 @ 18:09:19
URL: http://skepparegatan.blogg.se
Postat av: Malin

Vilken toppen idé! Fina inspirationsbilder du bjussar på! =)

2008-04-03 @ 18:55:31
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback