bröllopsskor

håller på att knata runt här i lägenheten med mina silvriga ballerina skor som ska sitta troget på fötterna på bröllopsdagen. jag har lätt att få skoskav, så nu tänker jag minsann förbereda mig och gå in skorna ordentligt (:

var hos kiropraktorn. illa illa. men allt går ju att lösa (: dom har börjat med en ny teknik.. man lurar eller rättare sagt lär nervsystemet att lära kroppen att fundera.. ja luddigt. men det känns bättre iallafall. måste dit imorgon igen, kl 12:00 och hoppas att det känns ännu bättre då (: nu kan jag lyfta benet högre än igår iallafall. framsteg ^^

har packat ner min gå in garderob. eller ja, kläderna (; rensat massa. 3 ikea kassar med kläder som ska säljas, 1 ikea kasse som ska skänkas.. får ta och lägga upp allt på tradera när jag känner att jag inte har nått vettigare för mig. nu känns det kaotiskt!

ska packa de sista i garderoben och sen ner till centrum och hämta ut winnerbäck biljetterna och köpa fika tills imorgon (: ska bli mysigt att väcka älsklingen med frukost och paket på sängen! (:

solen skiner idag. helt underbart! har faktiskt gått i klänning utan leggings och mary janes.. de ni. och jag frös inte :P ska nog sätta på mig leggings nu, älsklingen ringde nyss och frågade om jag ville grilla ikväll i parken. men känner att det blir för stressigt. måste ju göra det fint här tills imorgon (: så det får vänta. ikväll blir det köttfärssås och spaghetti istället. gott gott! längesen vi åt det.

hörs senare, ha en underbar dag i solen. puss!



jag på min 20 års dag med mina syskon (: andré och chris. gullungar!



Kommentarer
Postat av: Sara

Om du blöter skorna (spruta lite vatten) och går runt ett tag med fuktiga skor så formas skorna efter dina fötter och dom sitter som en smäck! Då slipper du skavsår! Bara ett litet tips från en som vet! :D

2008-04-24 @ 19:43:45
Postat av: Jo

Hejdu! Hoppas att det går bra med skorna! :) Du, kommer du ihåg att du visade en klänning med tyll som du frågade om jag kunde sy? Det var en på kursen som pratade om att hon ville sy något a tyll, så jag kom att tänka på den fina du visade mig. Kommer du ihåg var du hittade den? :)

Ha det bäst! :)Kram

2008-04-24 @ 23:28:50
URL: http://frkp.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback