hemma igen!

vart nere på banken jag och mamma och jag har skrivit på massa papper osv. det gick ju som en dans (: nu är handpenningen inbetalad och resten ska in samma dag som vi får nycklarna. idag hade jag tänkt att börja rensa ut massa kläder som aldrig blir använda och gå ner med dom till röda korset (:

vi gick en sväng i centrum och handlade nya vitaminer till mig på hälsokost mivi plus. antar att det är det som håller mig frisk för jämnan, himla bra med vitaminer ^^ dock har jag haft uppehåll och nu har jag ju känt mig lite hängig. sen köpte jag en badbomb som ska mjuka upp alla muskler mm, härligt, ska ta ett bad i kväll och bara njuta!

på vägen hem slank vi in på ett café och drack varsinn kaffe latte.. jag mår illa av kaffe.. har nog aldrig lärt mig att dricka det och har fortfarande inte lärt mig, haha. så illa mådde jag! :/ men men. trevligt att fika iallafall.

sen gick jag in på vårat thaimassage ställe här i huset brevid och beställde två oljamassager till mig och älsklingen. han vet inget än, liten suprice (: det är han verkligen värd när han jobbar så mycket min älskling.

har precis väckt honom och vi ska ner och plocka ut pengar. sen bli masserade i en timme, underbart!

så vi hörs senare! kram.

image4645



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback