kakel till köket

Jag har varit inne på vitt kakel till köket.. men inte min darling (; han låter mig sköta all inredning, han vet hur kul jag tycker att det är att planera och fixa. men jag vill ändå lyssna på honom såklart och har övervägt nu att vi ska ha svart kakel ist för vitt. eftersom köksskåpet kommer vara vita i högglans, vita väggar, så blir det ljust och fint ändå (: golvet ska vara antracitgrått klinkers. släta klinkersplattor, så det blir lättstädat. vi har klinkers i köket nu och det är perfekt (: jag har alltid trott också att man är tvungen att ha golvvärme under, men jag fryser aldrig när jag är ute i köket. man flänger runt där ute så mycket hela tiden, så man är varm ändå ;D så svart kakel bli det. om vi inte hinner ändra oss igen, haha. har ju ett tag på oss att bestämma oss (: gillar dom smala på bild nr ett, fast vill ha mörkare fog.. tror det blir finare!

image4648



Kommentarer
Postat av: Martina

Åh vad roligt att planera och inhandla en massa. Fast
man könner press på sig att bestämma sig för att man väljer rätt. Svart kan absolut bli snyggt!

2008-04-03 @ 18:07:20
URL: http://skepparegatan.blogg.se
Postat av: Malin

Visst är det svårt att bestämma sig i bland?? :S Snyggt kakel. Visst är det Malin CarlssonKarlssons köksbänk jag skådar??! =)

2008-04-03 @ 18:58:34
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se/
Postat av: fanny

martina: superskoj! men som sagt, lite press så man väljer rätt. det är ju inte nått man direkt byter ut ;D men svart och vitt är ju färger man nästan aldrig tröttnar på. :) kram

2008-04-03 @ 19:08:18
URL: http://pinkpills.blogg.se
Postat av: fanny

malin: ja verkligen! jag ändrar mig hela tiden.. så vi får hoppas att vi blir nöjda sen när det är klart ;D japp, det är malins kök :) puss!

2008-04-03 @ 19:09:13
URL: http://pinkpills.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback