kvällen

sitter hemma hos tessan & thomas just nu. skit läcker, slapp urtvättad rolling stones tee och för stora mjukisbrallor. höhö. jaja. jag var finare när jag kom hit. vit & svart randiga leggings och en grön klänning med puffärm (: hade till och med smink idag ;D och det är ovanligt! brukar bara ha mineral rouge.. och dagkräm från clearins under. fräscht! (:

när jag kommer hem ska jag lägga upp bilderna från igår. hann inte idag på dagen ): jag gick upp vid åtta tiden, men sen gick jag och la mig igen och sov till elva, sen ringde tessan och väckte mig och sen somnade jag om igen och vaknade helt varm halv ett. riktigt skönt att sova ut. det får jag inte göra imorgon, dbt på schemat! ska bli så skönt att sluta på det (: går fram till midsommar och då är det massa ledighet därifrån också. wii. sen bakade vi tårta jag och älsklingen som vi tog med oss hit. himla god! och lätt att göra.

apelsin tårtan:

- sockerkaksbottnar (3st)
- 3 dl florsocker
- 3 dl vispgrädde
- 1 apelsin
- 3 msk vaniljsocker

riv skalet av apelsinen i en bunke, vispa grädden, blanda i 3 msk vaniljsocker i grädden, lägg ut tårtbottnarna och pressa apelsinsaft på dom. lägg ett tunt lager grädde i mellan alla tårtbottnar. blanda ihop florsocker, 3 msk apelsinsaft och apelsinskalen i bunken och låt stå i kylen i 5 min för att det ska bli stelt. häll över tårtan och jämna ut smeten med en slickepott (; ställ i kylen innan det är dax att servera. ÄT! supergott (:

ikväll har vi ätit tacos, tittat på pretty woman och haft det trevligt (: men snart ska vi åka hem. börjar bli trött och jag måste komma upp imorgon som sagt. ska träffa tessan efter jobbet och köpa de sista pressenterna till alle (: och på kvällen ska jag och mamma städa tills på fredag när han fyller år. ska piffa till lägenheten så gott det går. vi har som sagt knappt några möbler kvar. det vi har kvar är matsalsbordet och de svarta skinnklädda stolarna (som ska säljas också eller stå kvar hos mamma tills vi flyttar till större) tv hänger på väggen, sängen står i sovrummet och sen har vi gardiner.. haha. i en fyra på 106 kvm.. EEEKKKOOO. typ (:

ska vara lite social och ta bort mitt smink innan vi åker. perfekt att tessan använder samma produkter som mig (; så kan vi sno av varandra, hihi.

hoppas ni haft en jättemysig dag. det har jag. sen vill jag säga förlåt att jag inte svarat på era kommentarer, det är någe fel med kommentargrejen nu på blogg.. tröttsamt va. men men. det fungerar ju att blogga iallafall. sen har jag funderat på nedläggning av den här bloggen. ibland känns det som jag sitter och babblar med mig själv.. förstår ni vad jag menar.. är det överhuvudtaget någon som gillar bloggen? säg till isf. behöver lite feedback känner jag. tappat suget en aning till att sitta här. hu :/

puss&kram!




Kommentarer
Postat av: Lina

Tja, jag gillar bloggen! Och du har ju bevisligen läsare... Kul att du uppdaterar ofta och sådär.



Men det är väl så att när du mest skriver om inredning och liknande finns inte så mycket att kommentera. Det är ju din smak och dina val, så det spelar det inte så stor roll om vad jag som läsare (du känner mig ju inte ens) tycker om ett visst bord eller en viss kudde :-).

2008-04-24 @ 00:57:30
Postat av: candy

haha jag svarar ivrigt o med en gång. du kan ju inte lägga neeer bloggen nu!den verkar va massvis med uppskattad o ha hur många läsare somhelst juh:)

2008-04-24 @ 01:24:38
Postat av: Rebecca

Jag läser din blogg (i princip) varje dag. Tycker den är jättetrevlig att följa!

2008-04-24 @ 07:24:45
URL: http://femtioniokvadrat.blogg.se/
Postat av: Lise

Jeg leser hvert innlegg hos deg, men er skitdårlig på å kommentere.. Skal prøve å bli flinkere, for jeg vil jo ikke at du skal slutte å skrive :)

2008-04-24 @ 09:42:41
URL: http://sugarinthemorning.wordpress.com
Postat av: Marielle

Men gumman du kan ju inte lägga ner bloggen! Det är den jag är in på varje dag och läser. Men de är som Lina skriver att du skirev ju så mycket om inredning nu så det är lite svårt att kommentera..

2008-04-24 @ 11:01:29
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: Caroline

Jag fullkomligt älskar din blogg och läser den i princip varhe dag och ibland flera ggr om dagen. Jag tycker inte att du ska sluta blogga, men det kanske däremot skulle kännas både skönt och kul för dig att byta blogg. Få starta om lite från början. Men sluta får du INTE. :)

2008-04-24 @ 11:15:01
Postat av: tessan

Tack för en jätte trevlig och mysig kväll igår! :) Du ser, helt plötsligt fick du massa kommentarer! Din blogg inspirerar väldigt många, speciellt mig :)Det är inte många som skriver på så sättsom du gör.. Jag älskar din blogg hjärtat <3 Sluta aldrig att skriva, okej? Älskar dig av hela mitt hjärta! puss puss din föralltid bästis

2008-04-24 @ 11:41:47
URL: http://youremyangel.blogg.se/
Postat av: R

Hej! :)

Du får för guds skull inte sluta blogga! Jag går in på din blogg minst 5 gånger om dagen för att se om du har uppdaterat nåt. Jag tycker om allt du skriver om inredning och erat bröllop och alltihop är jättekul att läsa! :)



Keep it up! :)

2008-04-24 @ 11:52:21
Postat av: Angelica

Jag läser din blogg varje dag! :-) Tycker alltid det är kul att läsa vad du skriver..

Många kramar!

2008-04-24 @ 13:52:45
URL: http://phassiondsgn.blogg.se/
Postat av: fanny

ALLA: tänk vad ni kan göra så det vänder. nu vill jag inget hellre än att blogga vidare. tack snälla för all pepp. blev superglad! ni är så söta allihopa! <3 massa kramar till er!!

2008-04-24 @ 14:07:45
Postat av: U§

Jag älskar denna bloggen. Är verkligen kass på att kommentera, men läser väldigt gärna :) Gillar mixen av allt :)

2008-04-25 @ 09:19:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback