kvällspyssel.

hej på er (: har precis pysslat klart sista inbjudningarna till bröllopet som ska skickas iväg imorgon. ett är till mamma och ett till alles kompis per. vi hade räknat fel så vi fick panik köpa pyssel till korten i dag (; mysigt att pyssla iallafall. suttit med tända ljus vid matsalsbordet och pratat och klistrat (: så mysigt när alexander är ledig!

dagen har varit perfekt! hunnit med massa. började med arbetsterapin sen efter det kom älsklingen och hämtade mig och vi åkte hem och duschade och klädde på oss. fick bli acne jeans, t-shirt från monkey och skinnjacka från hm.. vita tygskor från keds. och stora solbrillor (: sen åkte vi till kungens kurva och gick in till finnsoffan och betalade det sista på soffan (: om fyra veckor har vi den hemma. i värsta fall sex veckor. sen kan vi sitta skönt vill jag lova. var inne på mio efteråt och kikade på deras hollywood xl.. den var ganska liten jämfört med våran magnum :D den är 318cm lång iallafall. myspys.

sen gick vi till mio och kikade på plaine bordet och miller stolarna. ingen höjdare direkt. rangligt och inte alls så fint som vi hoppats på.. hrm. bara börja leta annat..! får se vad vi hittar. sen gick vi hand i hand och köpte kulglass! riktigt gott. körsbärsglass, himmelsk röra och pistage valde jag (: mums!

sen åkte vi och veckohandlade, blev lite dyrare än vad vi räknat med.. antar att det var all god mat vi ska äta på fredag när älsklingen fyller 23 år (: oxfilé, potatisgratäng, sallad och vitlökssmör. jumjum.

sen åkte vi hem och jag tokstädade.. fick nått ryck. skurade toaletten, badrummet, hyllor, speglar, golv.. ja det mesta (: medans alex adressändrade åt oss.

nu har han gjort fika. ska fika te och mackor, gott för jag är hungrig. har bara ätit thailmat till lunch idag och sen glassen. sen ska jag lägga upp bilder från idag.. om jag orkar. fotade massa när vi var ute med mobilen (: perfekt att ha kamera på mobilen ju, även fast det inte blir lika fina kort som med systemkameran!

hörs sen! pusspuss.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback