Nu säger jag god natt!

ska få en helkroppsmassage med massage olja av min älskling, lyx :D är stel i axlarna. han är så snäll. den snällaste i världen ♥ älskar honom så mycket!

imorgon ska han upp vid nio och sen åka till thomas och dom ska byta till sommardäck på älsklingens bil. hoppas snön går bort tills dess (: men det tror jag. jag ska ta det lugnt, sola 20 min och sen ska vi hem till våran toastmaster och hans flickvän på middag på kvällen. prata om bröllopet och så (: trevligt. dom har precis fått barn, så det ska bli kul att komma dit.

mäklaren ringde idag också och sa att det blir inflyttning den 29/4, det är inte lång tid kvar nu. ska bli så spännande (: på fredag innan vi ska på bio med tessan och thomas ska vi åka till kungens kurva och prova massa sängar (: glutta på plaine bordet och så (: sen ska vi shoppa sängar och köksbord och stolar den här månaden och nästa månad blir det magnum soffan. eller nått annat. vi får se vad vi prioriterar (:

kryssningen blir inte av innan bröllopet. vi måste verkligen spara alla pengarna nu och det känns tråkigt att åka på kryssning och vända på varenda krona. och hela tiden veta om att vi har ett bröllop att betala av på. så vi bestämde att det blir kryssning efter bröllopet ist. nått att se fram emot iallafall (: ska bli superkul. på älsklingen födelsedag ska vi äta gott och mysa hemma med apelsin tårta, helkroppsmassage, paket och myskväll med film. sen ska vi hitta på nått med thomas och tessa, kanske gå ut på krogen en kväll (: vi får se. hoppas han blir glad för sina paket som jag köpt också. saken jag köpte idag är super fin! han kommer va så snygg i den ;D hihi. ni får se sen. jopp.

nu blir det massage, läsa och sussa! hoppas ni sover gott. det ska jag göra. är trötter. puss&kram! (:

image4687




Kommentarer
Postat av: R

Apelsintårta? Det låter.. Spännande..
Vad går den ut på?

2008-04-08 @ 23:41:21
Postat av: Malin Inpsiration&design

fanny; Ja det ska bli jättekul! Det lutar åt två stycken. Vi behöver förvaring till båda sidorna när vi bara ska ha den tygklädda sänggaveln. =)Vad skönt det låte rmed helkroppsmassage. Skulle jag med verkligen behöva. :) I helgen får jag nog lite nack& axelmassage iaf. :)

Hoppas du får en bra dag vännen! Kramilikraam

2008-04-09 @ 09:25:41
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se/
Postat av: Malin

Hej fanny Bunny! =) Hure lägeeee?!?! =) Bra får jag höppas. Hörs sen! Kraoom

2008-04-09 @ 13:33:11
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback