Tisdag!

god dag kära läsare (: har varit å arbetsterapin idag och gjort klart ett par fårskinnstofflor jag ska ge till älsklingen i födelsedagspresent. håller på med ett par till till helena också (: ska göra lite lunch och sen läsa min plaza som damp ner i brevinkastet idag. dom hade missat att dela ut senaste nr till mig, så jag ringde och sa till, och fick en idag (: härligt! ikväll börjar desperate housewives på femman, det ska jag minsann se. har sett klart hela förra sesongen, såg de sista avsnitten igår, så nu hänger jag med igen. synd bara att jag inbillat mig att jag missade mer eller mindre senaste sesongen.. det var nog bara de två sista avsnitten jag inte sett, så tokigt det kan bli :/ jaja. blev lite förvirrad, det stod i metro att edie blev ledsen när carlos lämnade henne.. men hon hängde sig ju i sista avsnittet.. har jag missat nått?! :P hon kanske överlevde. vem vet.

ska fortsätta rensa efter jag fått i min lite mat. blir nog nudlar.. nyttigt va (; fick gå in och klia älsklingen på ryggen nyss, han hade svårt att somna om, han har jobbat natt och behöver sova tills iallafall fyra. då är jag klar med middagen (: sicken husfru man blitt (;

nu är snart batteriet slut på bärbara.. dax att ladda! ih, älskar att kunna sitta överallt. och mobiltbredband är verkligen toppen! det finns inget tak på det jag har, så jag kan surfa hur mycket som helst utan att det blir segt. (: nöjd är jag verkligen!

hoppas ni får en jättemysig dag i solen, man blir så glad av det här vädret (: kram på er ♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback