vingar

sitter med tandborsten i munnen, är påväg i säng som ni kanske förstår (: ska bli skönt. blir iallafall sju timmars sömn, lavvli. har bäddat rent i sängen med fina vita medaljong sängkläder och vädrat ut i sovrummet. älskar vårat ljusa sovrum! kommer sakna litegrann att ha ett sånt stort sovrum, men inget går att jämföra med att ha en egen lägenhet (:

har suttit i telefon mesta dels av kvällen och pratat med älsklingen om inredning mm. vi har kommit fram till att vi ska köpa säng och köksbord och stolar den här månaden (: säljer malm sängen på lördag. och får faktiskt bättre pris för den än vad vi själva köpte den för. fulingar är vad vi är, men men. alla är vi fulingar i mellanåt. dom nya sängarna blir iallafall ikeas bästa.. två st 90 cm sultan svandal, bäddmadrass 180 cm sultan tuvebo och sängbenen sultan. funderar på en sängkappa, vit rak.. men jag vet inte. vill inte ha nått som samlar massa damm eftersom älsklingen är lite allergisk.. hm. vi får se (: sen bygger vi en egen sänggavel, vit, med inbyggda kuber som man kan förvara tidningar mm i. fick idéen av en på mininredning.. kommer dock inte ihåg vad hon heter. men fint var det (: sen som sagt bord och stolar till köket. vitt.. jag är sugen på plaine, men helst vill vi ha ett bord i högblankt.. nån som vet vart man får tag i ett sådant inte allt för stort bord? (: och stolar också i högblankt. sen har vi pratat kakel.. gud, massa om inredning. kul att vi är så överens (: innan året är slut så är nog hela vårat möbelimang klart ;D haha. har så svårt att välja saker. ändrar mig så mycket. så det blir bra såhär att ta en sak i taget. en vit sackosäck ska minsann inhandlas, så mysigt! (:

imorgon ska jag som sagt upp vid åtta, klä på mig och borsta tänderna, sen till dbtn. jag har helt plötsligt enormt mycket saker att göra på dagarna. känns inte att jag är sjukskriven direkt. skönt att ha någonting att göra om dagarna. skulle få panik och deppa ihop om jag bara satt inne. och snart är det dax för mig att prova mina vingar igen. hoppas jag klarar av det (: men det tror jag! man ska tro på sig själv. då går allt man vill. ♥

ska nog gå och lägga mig nu. ringa älsklingen och bli varm i örat igen. han är så fin och snäll och underbar och ja. helt perfekt. blir så glad av honom. min tusse. ♥

sov så gott, puss&kram!

image4644



Kommentarer
Postat av: Caroline

Kul att ni äntligen har hittat er alldeles egna lägenhet. Ska bli riktigt kul att få se bilder från den sen. :)
Får man fråga varför du är sjukskriven?

2008-04-03 @ 07:49:49
URL: http://sweetcherryblossom.blogg.se
Postat av: fanny

caroline: åh det tycker vi med :) ska bli så kul att fixa hemma nu :) ja visst får du det. jag har varit med om tramautiska saker hela min uppväxt som har resulterat i deppression.. så därför har jag inte klarat av att jobba, men jag jobbar stenhårt med att kunna börja plugga till hösten! och det ser ljust ut :) kram och ha en bra dag!

2008-04-03 @ 11:45:38
URL: http://pinkpills.blogg.se
Postat av: Martina

Vilken fin bild på er. Gillar ju bruna ögon, nog själv för man har blå, men ni har jättefina ögon!

2008-04-03 @ 18:11:25
URL: http://skepparegatan.blogg.se
Postat av: fanny

martina: åh :D tack så jättemycket! glad jag blev.

2008-04-03 @ 19:52:29
URL: http://pinkpills.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback