feelgood film

jag var nog den enda i hela biosalongen som inte gillade filmen vi såg. mamma mia hade sjukt bra låtar (bara abba) men allt var överdrivet. men man satt klistrad, det gjorde man. jag har väldigt svårt för musikalfilmer bara. tur att jag hade så mysiga tjejer med mig som jag hade jättetrevligt med. skrattade och flamsade en hel del. (: jag är glad för idag. saknat helena och det var mysigt att träffa henne. kul att hon och mysan gillar varandra också (:

idag har vi varit i farsta och tittat i affärer. handlade lite på rean, fick lite shoppingpengar av alex och det blev ett par svarta jeans med hög midja (inte alls min grej, men dom var fina faktiskt) en svart jättemysig kjol med fickor, en oversize t-shirt och en grön grovstickad kofta. allt gick på 235 kr. så det var helt okej. fram tills fickpengarna till thailand är ihop sparade lever vi snålt. det måste vi. vi ska hitta på massa saker i thailand så vi kommer ha med oss en hel del till utflykter mm. ska bli så himla mysigt!  känns skönt att vi väntade med bröllopsresan. dels för att vi var riktigt fattiga efter bröllopet. bröllopet gick på nästan 70 tusen kr och bröllopsresan med fickpengar går på 58 tusen kr. så det är en del. fast man gifter sig ju bara än gång (; och sen har vi någonting att se fram emot. det blir lätt att man känner sig lite "off" efter man gift sig. det är så mycket och sen ingenting. så att ha en underbar resa att se fram emot! great.

imorgon ska vi vara hemma och titta på film. båda två är trötta efter alla äventyr idag, så det ska bli riktigt skönt! har två filmer att titta på också (: sen ska vi laga mat och ha det mysigt! älsklingen jobbar imorgon också så vi är ensamma hemma. saknar honom riktigt mycket när han jobbar. tur att han har ett jobb så vi kan prata massor i telefon! (:

jag bestämde mig ikväll att jag ska sluta ät godis. usch vad min mage strejkar. ): åt fyra bitar på bion och sen började det bubbla rejält. satt och spände mig så jag inte skulle fisa. men det gjorde jag nog lite ändå.  haha. magknip! så nu ska jag äta mörk chocklad 70% kakao som är nyttigt och helt okej när man följer GI. så slipper jag ha ont. undra om alla som går efter GI har samma problem..?

mysan är inne och tvättar av sminket och det ska jag också göra efter. sen ska jag krypa ner i sängen. är så himla trött nu. ibland önskar man att man inte hade sminkat sig. jag förstår egentligen inte själva grejen med att klä upp sig och sminka sig när man ska på bio. det är ju ändå mörkt och man sitter där bara. ^^ jag hade mjukisbrallor iallafall (;

ska mysa lite med måns som kom nu och sen sova. hoppas ni sover gott. och tack för era kommentarer (: blir alltid lika glad. orkar inte svara på dom nu bara.

puss&kram.

                                             


min mops (:






Kommentarer
Postat av: jenny

söt mops:-)



Svar: radion har jag köpt i webbshopen ainred.se

Kram/jenny

2008-08-17 @ 16:04:40
URL: http://jennyshus.webblogg.se/
Postat av: Caroline med Tim o Minea

VI försöker också komma iväg till Thailand, ska bara spara liiiite till! :) Hittade hit genom någon annan blogg.. /Caroline

2008-08-17 @ 20:24:04
URL: http://mammanmedstortc.blogg.se/
Postat av: Fanny

sötmops!

2011-08-13 @ 14:45:34
URL: http://melkerpug.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback