GI i praktiken.

ligger i soffan och läser en GI bok som jag lånade av mamma! riktigt intressant läsning! jag kände att jag inte kunde tillräckligt om GI metoden. har bara gått efter recpeten, men inte förstått vad själva metoden innebär. så det är kul att lära sig! får se hur mycket jag kan sen när boken är slut. har bara kommit 43 sidor än sålänge. så marielle, nu kan jag inte svara på din fråga. men ja, det är inte så jättemycket man tar bort. fast det beror ju på hur kosten har sett ut innan (:

idag gick vi upp vid halv åtta och sen åkte vi till arbetsträningen, var jättetrött för vi låg uppe till tre och pratade och myste! det är så mysigt att ligga och pilla varandra i håret och prata om saker man knappt hinner med under dagen. saker man tänker på och så. som en dagbok fast muntlig (: alex är ritkigt bra att prata och bolla ideér med. och det är jag väldigt glad för!

det gick iallafall bra på arbetsterapin! jag skulle haft med mig flanelltyg till mina pyjamasbyxor som jag ska sy. men hade helt glömt bort att köpa. så det var bara att hitta på någonting annat! är där i tre timmar, så det blir lite tråkigt att bara sitta och pilla sig i naveln.. så det fick bli ett par fårskinnstumvantar i rött tills i vinter. jag gillar rött! och jag har mycket svarta kläder på hösten och vintern, och rött och svart är ju fint ihop! blir nog klar med dom imorgon. ska dit då också. kör ju tre dagar i veckan nu i en månad innan jag går över till steget efter - ännu ett steg närmare ett arbetsliv. tänka sig! ska bli spännande.  tog hem vantarna för jag tänkte sy lite här hemma. och som vanligt glömde jag bort hur våra kvällar ser ut - fullsmockade, hah. fast ikväll har vi bokat tvsoffan för film kl 21.00 på tv3. never been kissed. den är bra, så se den!

efter arbetsterapin besökte vi ungdomsmottagningen. alltid lika pinsamt att göra gynundersökning. men jag var felfri och det gick snabbt, så det var skönt. köpte en "topp hälsa" och läste några sidor. himla bra tidning. en ritkigt "må-bra" tidning! mycket bra tips och så. ska läsa vidare i den sen.

sen gick vi hem till mamma och upp på vinden och plockade ut allt som var där inne. och det var mycket. temperaturen uppe på vinden var som i en bastu så det slutade med att jag stod i linne och flipflop. fick med oss lite smått och gått. bla. träningsmaskinen som jag invigde när vi kom hem. och precis som amie sa så bränner det redan efter 5 min. sjukt! men bra.

ska pyssla vidare nu och mysa med alexander! hoppas ni mår bra! så hörs vi senare. blir bättre uppdatering sen när alex jobbar. toffel som jag är

puss&kram.





Kommentarer
Postat av: Marielle

Vad roligt att du läser boken. Då kan du berätta i ett eget inlägg och kanske lämna några citat ur den med till oss läsare:)? Själv letar jag nya matrecpet på en sida som heter www.vegetariskt.com för jag är lato-ovo-vegetarian och vill även som andra som äter kött ha lite nya tips å idèer.

2008-08-12 @ 18:05:38
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: Malin Inspiration & design

Hej Little miss Sunshine! ;)

Kram

2008-08-12 @ 21:27:24
Postat av: Jennica

Den boken har jag! Körde efter dem recepten i typ 3 veckor, sen klarade jag inte mer den gången... trillar lätt dit igen, hihi.

Men nu kör jag sunt o motion utan att gå efter nåt speciellt. funkar fint o får resultat på vågen, härligt!

kram på dig

2008-08-12 @ 22:39:21
URL: http://catylicious.blogg.se/
Postat av: Amie

orkar du med en hel halvtimme på maskinen då? ;) Jag pallar fan aldrig mer än 20 min, det räcker för mig ;D

Puss love.

2008-08-13 @ 14:23:27
URL: http://enamorada.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback