God natt (:

älsklingen kom med världens bästa förslag. titta på film i sängen. så efter middagen städade älsklingen i köket och jag bäddade rent i sängen och vädrade ut ordentligt. har precis gjort varsinn kopp te, grönt och höstglöd, ska tända några ljus därinne och sen krypa ner och titta på film. om några dagar kommer min vita samsung tv hem. men den ska slås in och inte öppnas förens på min födelsedag! kommer bli supermysigt att ligga i sängen och gosa och kolla på film på kvällarna (: längtar!

alex har varit jätteduktig idag och bredspacklat väggarna. tog ett tag, men det här är det billigaste altenativet och lättaste. blir ändå samma resultat i slutändan så (: imorgon ska vi slipa och sen spackla en vända till och sen efter två timmar slipa igen (ett jädra slipande och spacklande) och sen kan vi grunda med vitt (: ser redan större ut därinne när det blev vita väggar. längtar tills på fredag, då har vi bestämt att vi ska sitta på kvällen i våran mysiga soffa, dricka te och kramas och vara skitnöjda med vårat nyarenoverade vardagsrum (:

jag själv har inte gjort så mycket därinne, vi köpte bara en bredspacklare (heter det så?!) så jag letade taklampa till vardagsrummet och la upp lite tradera auktioner, dock bara tre än sålänge. ska fixa resten imorgon och då kommer länk. sen har jag packat in kartell lampan också. som ska skickas imorgon (: jonathan (säljaren till nu mera våran bumling lampa) mejlade och sa att lampan är skickad! lycka! ska åka och köpa vit sprayfärg så fort vi hämtat ut den. sen ska vi ha världens finaste lampa i köket (:

nu har tet dragit klart, dax för film, mys och massa kramar! puss&kram.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback