Goodnight

nu ska jag sova. imorgon ska jag ha ett möte med försäkringskassan och min arbetsterapeft ang att jag ska prova på att jobba. wish me luck. gissa om jag är nervös. gulp. jaja, det går nog bra. jag vill ju börja jobba. så jäkla skönt om jag kunde börja jobba. finaly. vad mycket bättre jag skulle må. vad jag skulle känna mig stolt. det skulle kännas himla bra att kunna jobba! ska skriva upp lite frågor som jag har som jag vill ha svar på och så. sen ska jag läsa. topp hälsa! har börjat prenumerera på den. himla bra tidning.

idag ställde jag mig på vågen. och den visar minus 3 kg. hur fasiken ska man kunna leva sunt utan att rasa i vikt? någon smart person som vet det? (:

nu ska jag borsta tänderna! puss&kram.



Kommentarer
Postat av: Surya

Nötter och frön - extremt vitamin och mineral tätt och samtidigt energitätt.Jag som vill gå ner ett par kilo eventuellt är lite ledsen att jag inte kan njuta av nötter o frön så mycket eftersom de innehåller så mkt energi. Gå till maxi och vältra dig i nötter-hyllan. Ät lite nötter varje dag mellan målen eller dsom kvällssnacks. Använd i maten... Strö solrosfrön och pumpafrön på fruktsallad, gröt... det är hur enkelt som helst och sjukt gott

2008-08-04 @ 19:02:15
URL: http://poppelena.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback