hemmaspa

sitter här i köket med en cerise rosa velourdress (skit hett) har precis haft ett litet hemmaspa (: duschade varmt och länge, gjorde både fot och ansiktsmask (från lush) och hårinpackning (från frissan, fick av my) så nu är jag len som bara den och luktar gott (: härligt!

ska gå in till vardagsrummet och fota lite snart och känna på bumlingen om den torkat helt så jag kan börja slipa den. hoppas den torkat. vill sågärna hänga upp den i kväll innan vi fikar mackor och te med tända ljus. det märks verkligen att hösten börjar komma. underbart! älskar hösten! röda, gula, orange löv, mysiga promenader, massa tända ljus, mycket te och mysiga hemmakvällar med mycket kramar och gos (: ett hösttecken här hemma är som sagt alla tända ljus. såfort det blir mörkt ute så tänds ljus i hela lägenheten. man mår så mycket bättre och blir mysig i hela kroppen av ljus. sen har sommartofflorna bytts ut mot fårskinnstofflor. härliga höst!

renoveringen tar lite längre tid än vad vi trott. vi vill verkligen göra det ordentligt. (tur att vi båda är riktigt petiga, annars blir det nog tjaffs) ikväll har vi iallafall satt upp målet att målningen ska vara klar. wihou. det blir så himla mycket större därinne nu när det är vita väggar. spacklet är ju vitt så man ser skillnad redan nu. måla taket ska vi också hinna med. vi får vara uppe natten lång, haha. men det löser sig. och det blir ju himla fint (: 

min vita samsung tv är hemma också. jag är måttligt sugen på att hänga upp den i sovrummet. men jag får helt enkelt bärga mig tills den 9 september.. 23 år. börjar bli gammal..! men den är skitsnygg. har ju kikat lite på den i smyg, hihi (:

ska fota nu och pilla på bumlingen. hoppas den är torr! puss&kram.




Kommentarer
Postat av: madde

Hej, trevlig blogg, supersnygga bröllopskort :)

Jag har två väggbumlingar som oxå ska bli vita, få lampor slår bumlingarna - älskar deras form :)

2008-08-29 @ 20:43:26
URL: http://alskadehem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback